Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιβάνα Κνολ: Η κούκλα οπαδός του Μουντιάλ τρέλανε ξανά το Instagram

Ιβάνα Κνολ: Η κούκλα οπαδός του Μουντιάλ τρέλανε ξανά το Instagram

Χιλιάδες τα likes και τα σχόλια των θαυμαστών της!

Η Ιβάνα Κνολ πριν λίγους μήνες έγινε viral με τις «καυτές» εμφανίσεις της στις εξέδρες των γηπέδων αλλά και στις παραλίες της Ντόχα.

Από τον ανδρικό πληθυσμό χαρακτηρίστηκε η «πιο σέξι οπαδός» του Μουντιάλ για το 2022 και η ίδια δήλωσε πως το Κατάρ ήταν μόνο η αρχή και πως στο εξής θα δηλώνει παρούσα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.

Μέχρι να έρθει το επόμενο αθλητικό γεγονός, το πανέμορφο μοντέλο φροντίζει να μην αφήνει παραπονεμένους τους followers της στο Instagram και η μία φωτογραφία διαδέχεται την άλλη.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της πόζαρε τόπλες στο Λος Άντζελες και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Το «κλικ» μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε 200.000 likes και αποθεωτικά σχόλια.

Απολαύστε την…

Όταν προκάλεσε οργή στο Κατάρ

Η Ιβάνα Κνολ έγινε το πρόσωπο του Μουντιάλ 2022 στις εξέδρες για τις σέξι εμφανίσεις της, αψηφώντας τα τοπικά ήθη και έθιμα. Μάλιστα, απειλήθηκε με φυλακή για τα γυμνά της.

Χαρακτηριστική ήταν η εμφάνισή της προς το στάδιο Al-Bayat. Φόρεσε ένα ερυθρόλευκο φόρεμα από καρό, σε μία προφανή αναφορά στη σημαία της χώρας της. Το ρούχο ήταν μακρύ και συνοδευόταν με κουκούλα.  Ωστόσο, ήταν εφαρμοστό σε πολλά σημεία του σώματός της, ενώ το βαθύ ντεκολτέ δεν είναι σίγουρο ότι θα εγκρινόταν από τους αυστηρούς νόμους του Κατάρ.

Εκεί που το τερμάτισε… ήταν όταν εμφανίστηκε με ένα μαγιό G-string που όχι μόνο απαγορεύεται να το φοράς, αλλά και να το έχεις.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024