Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Με μπαστούνι στα βραβεία SAG - «Είναι η τελευταία μου απονομή»

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Με μπαστούνι στα βραβεία SAG – «Είναι η τελευταία μου απονομή»

Η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν της επιτρέπει να εργάζεται πλέον, με τους ίδιους ρυθμούς

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ έδωσε το παρών στα βραβεία SAG 2023 και δήλωσε πως μάλλον αυτή θα είναι η τελευταία τελετή απονομής, στην οποία θα βρεθεί ως ηθοποιός.

Η 51χρονη σταρ, η οποία διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021, περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με ένα μπαστούνι διακοσμημένο με διάφορα μηνύματα. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκδήλωση μαζί με τη 12χρονη κόρη της, Σέιντι Γκρέις.

«Είναι η τελευταία μου απονομή βραβείων ως ηθοποιός πιθανότατα, οπότε είναι κάπως μεγάλη υπόθεση για εμένα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times.

«Αυτή τη στιγμή, δεν θα μπορούσα να φανταστώ να σηκώνομαι στις 5 το πρωί και να περνάω 12 με 14 ώρες σε ένα πλατό. Δεν το έχω αυτό μέσα μου αυτή τη στιγμή» είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ ήταν υποψήφια για την καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό ως «Jen Harding» στην κωμωδία του Netflix «Dead to Me», γεγονός που σηματοδοτεί την έκτη της υποψηφιότητα για SAG.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει στους LA Times ότι ενώ θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, λόγω της κατάστασής της, σκοπεύει να συνεχίσει να εργάζεται.

«Θα κάνω ένα σωρό voice-overs για να βγάλω κάποια χρήματα για να σιγουρευτώ ότι η κόρη μου θα έχει να φάει και θα έχουμε ένα αξιοπρεπές σπίτι» είχε πει.

Η κατάσταση της Άπλγκεϊτ με τη σκλήρυνσης κατά πλάκας, την ανάγκασε προηγουμένως να διακόψει τα γυρίσματα της τρίτης και τελευταίας σεζόν του «Dead to Me», καθώς χρειαζόταν επειγόντως θεραπεία. Η παραγωγή συνεχίστηκε λίγους μήνες αργότερα και η 3η σεζόν κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου 2022.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024