Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος Σωματείου Εκδιδόμενων: «Δεν έχουμε σχέση με την κυρία που μίλησε για τη 12χρονη»

Πρόεδρος Σωματείου Εκδιδόμενων: «Δεν έχουμε σχέση με την κυρία που μίλησε για τη 12χρονη»

«Θα απευθυνθώ στη δικαιοσύνη για την κυρία αυτή. Δεν βάζουμε παιδιά στους οίκους ανοχής»

Σε διάψευση πως η γυναίκα που προέβη σε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, έχει σχέση με το Σωματείο, προχώρησε η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλόπουλου.

Η γυναίκα, που εμφανίστηκε κρατώντας ένα USB stick στα χέρια έξω από την Ευελπίδων το πρωί της Τετάρτης, είπε πως ονομάζεται Ντίνα Καρατζιώτη και πως είναι η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος.

«Είμαι η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούργια. Ήρθα να καταθέσω σήμερα γι’ αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχθηκε βέβαια γιατί θα δεχθεί τα δυο άτομα αυτά. Ο Ηλίας Μίχος είχε επισκεφτεί τον οίκο ανοχής μου στο Γκάζι μαζί με τη 12χρονη, την εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες, σε πολιτικούς και καλλιτέχνες» είπε η ίδια.

Μιλώντας στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, η κα. Έλλη Κανελλοπούλου ξεκαθάρισε πως η εν λόγω κυρία παριστάνει πως είναι πρόεδρος του Σωματείου, επειδή «έχει σοβαρά προβλήματα», τονίζοντας πως «δεν πρέπει να δίνει κανείς βάση στα λεγόμενά της».

«Η κυρία αυτή δεν υπήρξε ποτέ μέλος του Σωματείου. Ούτε πρόεδρος ήταν. Καμία σχέση. Δεν έχει οίκο ανοχής. Στις κρεβατοκάμαρες δεν υπάρχουν κάμερες, μόνο στην είσοδο. Θα απευθυνθώ στη δικαιοσύνη για την κυρία αυτή. Η Καρατζιώτη λέει ψέματα. Είναι πολύ χοντρό αυτό που έκανε. Δεν βάζουμε παιδιά μέσα στους οίκους ανοχής. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν κάμερες μέσα στα σπίτια. Δεν έχουν βάση οι ισχυρισμοί της…», είπε η ίδια.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024