Τραγωδία στο Αγρίνιο: Εγκεφαλικά νεκρό αγοράκι 2,5 ετών από κατάποση φασολιού
Το αγοράκι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατάπιε ένα φασόλι με αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Εγκεφαλικά νεκρό θεωρείται ένα αγοράκι 2,5 χρόνων στο Αγρίνιο από κατάποση φασολιού που δυστυχώς του έφραξε τον αεραγωγό του.
Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.
Το αγοράκι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατάπιε ένα φασόλι με αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και η νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.
Δυστυχώς η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα το παιδάκι σύμφωνα με την ΕΡΤ να είναι εγκεφαλικά νεκρό.
Μάλιστα, οι γονείς του φέρονται να επιθυμούν να δωρίσουν τα όργανά του παιδιού τους προκειμένου να υποβληθούν σε μεταμόσχευση άλλα παιδιά με προβλήματα υγείας.
- Greeks Most Pessimistic in Eurozone on Inflation, Growth, ECB Says
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Ανοίγει τη Δευτέρα – Οι κρίσιμες λεπτομέρειες
- Ελληνική οικονομία: Η επόμενη «μάχη» μετά το δημόσιο χρέος
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Βόλος: Νεκρός εντοπίστηκε 65χρονος έπειτα από φωτιά στο σπίτι του
- Μότσαρτ: Ο σπεκουλαδόρος δούκας, η απλήρωτη αμοιβή και το χειρόγραφο που βρέθηκε 248 χρόνια αργότερα
- Λαμία: Μητέρα κρατούσε αγκαλιά το νεκρό παιδί της για πάνω από ένα 24ωρο
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442