Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Έρευνα των Αρχών στα σπίτια του - Στο στόχαστρο υπολογιστές και κινητά

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Έρευνα των Αρχών στα σπίτια του – Στο στόχαστρο υπολογιστές και κινητά

Εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να μπουν στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής LIVE NEWS του MEGA, οι Αρχές θα ανοίξουν τους υπολογιστές και τα κινητά του πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, «η Αστυνομία θα μπει στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο, για να κατάσχει και να αρχίσει την έρευνα στους υπολογιστές και τα κινητά του τηλέφωνα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το εύρος των αναρτήσεών του στο διαδίκτυο με ταινίες ερωτικού περιεχομένου από ιδιωτικές στιγμές».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «ήταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες δύο ημέρες, για να μην υπάρξει κάποιο σχέδιο διαφυγής του και, μάλιστα, υπήρχε και σχέδιο σύλληψής του μέσα στο σπίτι του, αλλά τελικά κινήθηκε η διαδικασία παράδοσής του».

Τα στοιχεία για τη δράση του Παναγιωτόπουλου προκαλούν σοκ, καθώς όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, «έχει προκύψει ότι, πέρα από την καταγγελία της 28χρονης – η οποία κατήγγειλε ότι εντόπισε και εκείνη δύο αναρτήσεις στο διαδίκτυο και έχει βρει κι ορισμένες άλλες, μη ενεργές, σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου του εξωτερικού – η αστυνομία ψάχνει να βρει στοιχεία, καθώς φαίνεται πως σε όλες τις σχέσεις που είχε ο Παναγιωτόπουλος το τελευταίο διάστημα, γυρνούσε βίντεο και τα αναρτούσε. Υπάρχουν αναρτήσεις του σε τέσσερα ξένα ιστολόγια, πιθανόν να είναι δεκάδες, ξεκίνησαν με τις δύο κοπέλες και είναι μεγάλο το εύρος των αναρτήσεων, γι’ αυτό και η αστυνομία ψάχνει στα σπίτια και στα ψηφιακά του αρχεία».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε στις Αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από μήνυση που έγινε εναντίον του από κοπέλα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.

Ο πρώην πλέον παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα είχε ανεβάσει δύο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Αύριο στον εισαγγελέα

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει το αποψινό βράδυ στο κρατητήριο, καθώς αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα του ασκήσει και τη δίωξη.

Σημειώνεται ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί να μετατραπεί σε κακούργημα αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024