Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, και πρώην βουλευτής νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κοροναϊό στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σταθεροποιηθεί.
Είχε διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό πριν από περίπου δέκα ημέρες και είχε λάβει οδηγείς για νοσηλεία κατ οικον. Σήμερα πήγε στον Ευαγγελισμό σε πιο σοβαρή κατάσταση αλλά δυο ώρες μετά την εισαγωγή του επιδεινώθηκε. Η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και το επόμενο 48ωρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι κρίσιμο.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που σε συνέντευξή του τον Ιούλιο είχε πει ότι δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά κατά της υποχρεωτικότητας, είναι ανεμβολίαστος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται για ποιο λόγο.
Ο Βασίλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1951 στην Μεσσήνη, ενώ ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984 . Εκλέχτηκε βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, ενώ στις τελευταίες εκλογές η Ένωση Κεντρώων δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου