Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Chevrolet Camaro ZL1 2019: Επιβλητικά αμερικανική

Chevrolet Camaro ZL1 2019: Επιβλητικά αμερικανική

Η κορυφαία έκδοση ενός από τα εμβληματικότερα αμερικανικά muscle cars δίνει το στίγμα της από τα πεδία δοκιμών καθώς βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο εξέλιξης, προβάροντας μια σειρά βελτιώσεων που αναμένεται να της εξασφαλίσουν και περισσότερη ισχύ.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά η Chevrolet αποκάλυψε την ανανεωμένη Camaro αφήνοντας ωστόσο την ισχυρότερη εκδοχή της ZL1 για μετά, ένα «μετά» που δείχνει πλέον να πλησιάζει πιο κοντά από ποτέ καθώς η κορυφαία έκδοση του αμερικανικού muscle car εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό χωρίς καμουφλάζ καθώς διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα δοκιμών εξέλιξης.

Εκ πρώτης όψεως, οι σχεδιαστές της Chevrolet δείχνουν να έχουν επιλέξει την ίδια ακριβώς συνταγή με την απερχόμενη ZL1, αφήνοντας το μπροστινό τμήμα ανέπαφο από τις αλλαγές που έφερε η ανανέωση της Camaro, αλλά με τις γνωστές αεροδυναμικές παρεμβάσεις που έχουμε δει στη σημερινή έκδοση.

Aν και δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες κατά πόσο η συγκεκριμένη σχεδίαση θα διατηρηθεί, ίσως με αυτόν τον τρόπο η Chevrolet θέλει να υπογραμμίσει τον σαφώς ξεχωριστό χαρακτήρα της κορυφαίας έκδοσης της Camaro, παγιώνοντάς την ως κάτι που δεν υπόκειται στις αλλαγές της υπόλοιπης γκάμας.

Αντιθέτως στο πίσω τμήμα, η ZL1 δείχνει να εναρμονίζεται με τις αλλαγές που εισήγαγε η ανάνεωση της Camaro διαθέτοντας ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φωτιστικά σώματα. Η κάμερα οπισθοπορείας έχει μετακομίσει στο πτερύγιο της οροφής καθώς προφανώς η παρουσία της θηριώδους αεροτομής το απαιτούσε, ενώ μένει να αποδειχθεί αν θα παραμείνει εκεί και στην έκδοση παραγωγής.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την αναβάθμιση του V8 κινητήρα των 650 ίππων αν και θεωρείται απίθανο να μην επωφεληθεί από μια έστω μικρή αύξηση ισχύος. Όπως και να έχει με την ισχύ η κίνηση θα μεταδίδεται «σταθερά» στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων ή ενός αυτόματου δέκα σχέσεων.

Σε ό,τι αφορά το χρόνο αποκάλυψης της κορυφαίας έκδοσης της Camaro, ως επικρατέστερος χώρος υποδοχής της κρίνεται η έκθεση του Los Angeles τον προσεχή Νοέμβριο όπου θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024