Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απλά tips για το μακιγιάζ της δουλειάς

Απλά tips για το μακιγιάζ της δουλειάς

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για ένα έχετε πάντα τέλειο look.

Μια γυναίκα θέλει να είναι πάντα τέλεια ειδικά όταν πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο για πολλές ώρες. Ωστόσο οι υπερβολές στο μακιγιάζ μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Ακολουθήστε τα παρακάτω tips για ένα έχετε πάντα τέλειο look.

Τα Πρέπει

Μάσκαρα με μέτρο. Μπορεί να είναι το καλλυντικό που βάζουμε άφοβα όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά δεν θα το παρακάνουμε κιόλας. Ξεκινάμε από τη βάση και πηγαίνουμε προς τα πάνω έτσι ώστε να ξεχωρίσουν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους και να δείχνουν πιο μεγάλες. Επίσης, επιλέγουμε κάποια αδιάβροχη για να μην έχουμε ‘ατυχήματα’ στο γραφείο.

Λίγη τερακότα για λάμψη. Το προϊόν του καλοκαιριού για όλες τις γυναίκες που δεν έχουν χρόνο να πάνε στην παραλία μέχρι να έρθει η ώρα των διακοπών αλλά θέλουν να δείχνουν ελαφρώς μαυρισμένες. Ξεκινάμε από ψηλά στο μέτωπο και καταλήγουμε στο ντεκολτέ για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, επιλέγουμε ματ τερακότα που απλώνουμε με ένα χοντρό πινέλο για πιο διακριτικό look.

Ναι στο απαλό ροζ κραγιόν. Είναι το πιο ασφαλές χρώμα στο μακιγιάζ και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Βάλε λίγο ροζ σε παστέλ απόχρωση που λειτουργεί ακόμα και σαν ρουζ.

Ναι στην απαλή σκιά με λίγο eyeliner. Το πρωινό μακιγιάζ ματιών πρέπει να αποτελείται, ιδανικά, από λίγη μάσκαρα, απαλή σκιά ματιών σε παστέλ και μία διακριτική γραμμή με μαύρο eyeliner. Καλό είναι να αποφύγεις τα γκλίτερ και τα πολύ έντονα χρώματα.

Τα Μη

Ψεύτικες βλεφαρίδες: είναι ό,τι πρέπει για ένα εκκεντρικό ή extravagant Σαββατόβραδο, αλλά είσαι σίγουρη ότι ταιριάζει σε ένα περιβάλλον όπως το γραφείο;

Όχι δοκιμές με προϊόντα με χρώμα για το πρόσωπο. Οι δοκιμές σε τερακότα ή μαυριστικές κρέμες θα πρέπει να γίνονται το Σαββατοκύριακο κι όχι το βράδυ πριν τη δουλειά. Δεν θέλεις να σε θυμούνται ως η κοπέλα με το πορτοκαλί πρόσωπο.

Όχι στο κρεμώδες ροζ κραγιόν. Φαίνεται σαν να έχει στρώσεις μακιγιάζ και δημιουργεί ένα ενοχλητικά έντονο αποτέλεσμα που δεν κολακεύει κανένα πρόσωπο.

Δεν τονίζουμε τα φρύδια με γκλίτερ στο περίγραμμα. Ένα κόλπο για να δίνουμε ένταση στα φρύδια είναι να περνάμε με πούδρα το περίγραμμα. Μείνε σε αυτό και μην το παρακάνεις με γκλίτερ και στρας.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024