Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας: Να ληφθούν σωστές αποφάσεις και για το χρέος

Τσίπρας: Να ληφθούν σωστές αποφάσεις και για το χρέος

«Βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα της εξόδου από τα μνημόνια» τόνισε ο πρωθυπουργός σε παρέμβασή του κατά την προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, υπογραμμίζοντας πως «πρέπει όλοι να λάβουν τις σωστές αποφάσεις»

Στην ανάγκη λήψης «σωστών αποφάσεων», περιλαμβανομένων «και εκείνων που αφορούν την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους», στάθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε παρέμβασή του κατά την προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στη Σόφια.

«Βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα της εξόδου από τα μνημόνια» τόνισε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, υπογραμμίζοντας πως «πρέπει όλοι να λάβουν τις σωστές αποφάσεις, περιλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Με ανάρτησή του στο Twiiter, σημειώνει πως «οι σοσιαλιστές ηγέτες χαιρέτισαν τις μέχρι τώρα προσπάθειές μας να βρούμε κοινά αποδεχτή λύση στο ονοματολογικό. Επεσήμαναν πως μόνο οιπροοδευτικοί ηγέτες θα μπορούσαν να το καταφέρουν».

Εν όψει της αυριανής συνάντησης με τον σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ, οι δύο πρωθυπουργοί έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας για το ονοματολογικό.

Προσερχόμενος στη σύνοδο, ο κ. Τσίπρας δήλωσε, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, πως έχει «πολύ μεγάλες» προσδοκίες για την συνάντηση. Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε κι ο Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος, ερωτηθείς για το τι περιμένει από τη συνάντηση, απάντησε «μόνο επιτυχία», ενώ μίλησε για «θετική στιγμή για να επιβεβαιώσουμε τι έχει επιτευχθεί έως σήμερα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024