Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ριβιέρα: Σ' ένα φανταστικό προορισμό με κορυφαίο look

Ριβιέρα: Σ’ ένα φανταστικό προορισμό με κορυφαίο look

Πώς η Κυανή Ακτή αποκτά το δικό της look; Συνδυασμοί και ρούχα που θα συνθέσουν το απόλυτο ριβιέρα στυλ.

Οι μήνες λιγοστεύουν και το καλοκαίρι πλησιάζει ταχέως για να φέρει τα πάνω κάτω. Διακοπές, ήλιος, θάλασσα, πάρτι είναι οι σκέψεις περνούν από το μυαλό όσων εύχονται το καλοκαίρι να διαρκούσε για πάντα. Στο γυναικείο όμως μυαλό τρυπώνει και μια ακόμη σκέψη: πως θα καταφέρει να απογειώσει το στυλ της.

Συλλογιζόμενοι το καλοκαιρινό κλίμα και το στυλ, το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι η Γαλλική Ριβιέρα.  Πρόκειται για ένα μαγευτικό τοπίο και κορυφαίο προορισμό που φιλοξενεί ετησίως πολλούς διάσημους και πλούσιους αστέρες του κινηματογράφου, οι οποίοι απολαμβάνουν πλουσιοπάροχα τις διακοπές τους με το απόλυτο ριβιέρα στυλ.

Οι γυναίκες που αναρωτιούνται πως θα καταφέρουν το look που συνδέει το ναυτικό με το κομψό στυλ, μπορούν να το επιτύχουν με πολύ απλές προσθήκες στη γκαρνταρόμπα τους που θα θυμίζουν εμφανίσεις της Τζάκι-Κέννεντι Ωνάση.

Το λευκό στενό κάπρι παντελόνι επιβάλλεται να το έχει κάθε γυναίκα που προσπαθεί να δώσει έναν καλοκαιρινό αέρα στην εμφάνισή της. Το λευκό άλλωστε είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού, το οποίο επιτρέπει να αναδειχθεί το γυναικείο μαύρισμα στο έπακρο. Παράλληλα, η στενή γραμμή του παντελονιού αγκαλιάζει και αναδεικνύει το σωματότυπο των γυναικών, φέρνοντας στην επιφάνεια τη θηλυκή της διάθεση.

Η ριβιέρα δεν υφίσταται χωρίς το απόλυτο ναυτικό μοτίβο που δεν είναι άλλο βέβαια από τις ρίγες. Απλό και ταυτόχρονα μοδάτο κομμάτι που μπορεί να σταθεί επάξια σε κάθε πιθανό συνδυασμό που θα βάλει στο κεφάλι της μια γυναίκα. Σε μπλούζα, φόρεμα, φούστα, παντελόνι μπορεί να βγάλει ασπροπρόσωπη κάθε γυναίκα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κερδίζει δικαίως μια θέση στη καρδιά της γυναίκας.

Φόρεμα και πάλι φόρεμα! Πρόκειται για το πιο άνετο ένδυμα του καλοκαίριου. Ένα off-shoulder μικροσκοπικό λευκό φόρεμα μπορεί να σαγηνεύσει τους πάντες. Θηλυκό, άνετο, στυλάτο μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς και σήμερα.

Τα καφτάνια είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια και σαφώς αποτελεί το καίριο must-have κομμάτι της εμφάνισης. Φοριέται εύκολα και γρήγορα, σώζοντας χρόνο από την πολύωρη προετοιμασία των γυναικών για την καθιερωμένη της έξοδο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι πλέον σίγουρο πως θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στις καλοκαιρινές εξορμήσεις και όχι μόνο. Μοτίβα, ρίγες, πλέξεις, κρόσσια και πολλά χρώματα συνθέτουν το τέλειο καφτάνι για όλα τα γούστα.

Τσάντες και σανδάλια ολοκληρώνουν το look. Ελαφριά σανδάλια κολακεύουν το γυναικείο πέλμα και ψάθινες τσάντες σε μορφή καλαθιού, δίνουν τη ψευδαίσθηση της προετοιμασίας για ένα πικ-νικ.

Η συγκέντρωση αυτών των ρούχων βοηθά κάθε γυναίκα να κάνει την απόδραση της στη Γαλλική Ριβιέρα όσο πιο φαντασμαγορική γίνεται. Με το απόλυτο ριβιέρα look και μια πολύωρη βόλτα στην Κυανή Ακτή με ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο ολοκληρώνεται η απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση!

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024