Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αβαντάζ πρόκρισης για τον Αρη μετά το 1-1 στο Αιγάλεω

Αβαντάζ πρόκρισης για τον Αρη μετά το 1-1 στο Αιγάλεω

Κοντά στην πρώτη του συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας, μετά από 33 χρόνια, βρίσκεται ο Αρης, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από το Αιγάλεω στο «Σίτι» στον ημιτελικό της διοργάνωσης, και πλέον έχει τον πρώτο λόγο εν όψει της ρεβάνς στο Χαριλάου.

26

Κοντά στην πρώτη του συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας, μετά από 33 χρόνια, βρίσκεται ο Αρης. Η ομάδα του Γιώργου Φοιρού απέσπασε ισοπαλία 1-1 από το Αιγάλεω στο «Σίτι» στον ημιτελικό της διοργάνωσης, και πλέον έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για τις 23 Απριλίου, στο γήπεδο Χαριλάου.

Οι εναλλαγές συναισθημάτων ήταν συνεχείς στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο πρώτο 15λεπτο έκλεισαν τον Αρη στην περιοχή του.

Στο διάστημα αυτό έφτασαν στο γκολ, όταν στο 7 ο Σκοπελίτης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από διαδοχικά σουτ των Χλωρού, Νικολόπουλου και αποκρούσεις του Λαμπάκη.

Η ανάκαμψη του Αρη ήλθε από ένα εντυπωσιακό φάουλ του Ντεμπά-Νιρέν, που «τράνταξε» το δεξί δοκάρι του Μπίκιτς στο 19ο λεπτό. Λίγο αργότερα, στο 22, από γύρισμα του Επαλέ και σουτ του Μπασίρ, η μπάλα ίσως να πέρασε τη γραμμή πριν την απομακρύνει ενστικτωδώς ο Μπίκιτς, όμως ούτε ο διαιτητής, ούτε ο βοηθός έδειξαν σέντρα.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν καταιγιστικός και στο 31΄ το Αιγάλεω έχασε απίστευτη ευκαιρία, καθώς ο Νασίφ Μορίς απέκρουσε με κεφαλιά στη γραμμή, δύο διαδοχικές προσπάθειες, το σουτ του Χλωρού και το «ψαλίδι› του Νικολόπουλου.

Στο 35 ακυρώθηκε -σωστά- ως οφσάιντ ένα γκολ του Αγρίτη, ενώ στο β ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ευκαιρίες. Ο Αγρίτης έκλεψε τη μπάλα από τον Μπασίρ, όμως σούταρε άουτ στο 50, ενώ την ίδια κατάληξη είχε, δύο λεπτά αργότερα, το «μαγικό› τακουνάκι του Ντεμπά Νιρέν, που εξουδετέρωσε τον Μπίκιτς.

Ο Αρης έφτασε στο γκολ που δικαιούτο στο 65, με τον Κνόπερ να βγάζει τη μπαλιά από δεξιά και τον Ζοέλ Επαλέ να σκοράρει με το… γόνατο. Όμως, τέσσερα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Γιώργου Φοιρού έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ρίτσαρντ Κνόπερ, με απ ευθείας κόκκινη, για άσεμνη χειρονομία.

Αιγάλεω: Μπίκιτς, Παπουτσής, Εντουσέι, Μεϊδάνης (82 Φωτάκης), Αλεξόπουλος, Αγγος, Ουάνγκα (73 Βελέντζας), Σκοπελίτης, Χλωρός, Αγρίτης (63 Χατζής), Νικολόπουλος.
Αρης: Λαμπάκης, Κατσιαρός, Παπαδόπουλος, Κολτσίδας, Μορίς, Διγκόζης, Σελάντερ, Επαλέ (88΄ Πανόπουλος), Κνόπερ, Μπασίρ (84 Καμπάνταης), Ντεμπά-Νιρέν (78 Κούσας).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024