Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η σημαντική βοήθεια της Νικόλ Κίντμαν προς τη Τζένιφερ Άνιστον

Η σημαντική βοήθεια της Νικόλ Κίντμαν προς τη Τζένιφερ Άνιστον

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν στη ρομαντική κωμωδία «Just Go With It» μαζί με τον Άνταμ Σάντλερ.

Η Τζένιφερ Άνιστον διατηρεί μια δυνατή φιλία με τη Νικόλ Κίντμαν. Η 55χρονη ηθοποιός συμμετέχοντας σε συζήτηση του «Hollywood Reporter» μαζί με τη Νικόλ Κίντμαν καθώς και με τις Τζόντι Φόστερ, Μπρι Λάρσον, Ναόμι Γουότς, Άνα Σαγουάι και Σοφία Βεργκάρα αποκάλυψε ότι η παρουσία της Κίντμαν στα γυρίσματα της ταινίας τους «Just Go with It» του 2011 αποδείχθηκε ιδιαίτερα πολύτιμη για εκείνη.

Η δυνατή φιλία των δύο γυναικών

«Είναι τόσο αληθινό», είπε η Άνιστον. «Και δεν έχει καν να κάνει με τη δουλειά, αλλά απλώς με τη ζωή», πρόσθεσε η Άνιστον, προτού απευθυνθεί απευθείας στην Κίντμαν: «Όταν κάναμε εκείνη την ταινία στη Χαβάη, με βοήθησες σε πολλά δύσκολα πράγματα που περνούσα. Απλά το να έχεις αυτή την αίσθηση της κοινότητας, είναι πολύ χρήσιμο».

Επιπλέον, η Άνιστον παραδέχτηκε ότι συγκινήθηκε καθώς άκουγε την Κίντμαν να μιλάει για το ότι αισθάνεται «βαριά» από μερικούς από τους σκοτεινούς ρόλους που έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια. Η Κίντμαν υπενθύμισε στη φίλη της και στις υπόλοιπες ηθοποιούς στο πάνελ ότι «το να φτάνει ο ένας τον άλλον είναι τόσο σημαντικό».

Η σχέση της Γουότς με την Κίντμαν

«Θέλω να πω, η Νικ [Κίντμαν] υπήρξε σίγουρα μια καθοδηγητική δύναμη για μένα», είπε η Γουότς. «Όχι για να πάω πίσω στον χρόνο, αλλά είναι μια φιλία 40 χρόνων», με την Κίντμαν και τη Γουότς να αστειεύονται στη συνέχεια ότι η φιλία τους «ξεκίνησε στην παμπ» και όχι σε κάποια ταινία.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024