Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Οπαδοί του Παναθηναϊκού ψάχνουν εισιτήρια για τον τελικό – Μπαίνουν τσάρτερ για Βερολίνο

Οπαδοί του Παναθηναϊκού ψάχνουν εισιτήρια για τον τελικό – Μπαίνουν τσάρτερ για Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει περισσότερο κόσμο για τον τελικό της Κυριακής, καθώς πολλοί οπαδοί του τριφυλλιού ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στο Βερολίνο. Μπαίνουν τσάρτερ από την Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (26/5, 21:00) στην «Uber Arena» του Βερολίνου τη Ρεάλ Μαδρίτης, για πρώτη φορά στην Ιστορία του σε τελικό της Euroleague, με φόντο το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι πράσινοι με την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, αλλά και με την εμφάνιση που έκαναν απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, έχουν αυξήσει τις προσδοκίες του κόσμου του για το ευρωπαϊκό, αφού βρίσκονται στον τελικό και είναι 40 λεπτά μακριά από την 7η κούπα.

Ψάχνουν εισιτήριο από οπαδούς Ολυμπιακού και Φενέρ

Στο Βερολίνο υπάρχουν πάρα πολλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο για το κλειστό και ήδη «ψάχνονται» με τους φίλους της Φενέρ και του Ολυμπιακού, που είδαν το όνειρό τους για διάκριση να ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής.

Υπάρχουν, μάλιστα, πληροφορίες ότι την Κυριακή (26/5) θα ταξιδέψουν κι άλλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού από Αθήνα για Βερολίνο, με την προοπτική και την ελπίδα να βρουν ένα «μαγικό χαρτάκι» και να μπουν στην Uber Arena, η οποία αναμένεται να… πρασινίσει.

Υπενθυμίζεται ότι στην γερμανική πόλη βρίσκονται αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 4.000 οπαδοί του «τριφυλλιού», ενώ αναμένεται να ναυλωθούν και τσάρτερ για να ταξιδέψει περισσότερος κόσμος του Παναθηναϊκού στη γερμανική πρωτεύουσα ενόψει του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή (21:00).

inSports

Φοβερός Εμμανουήλ Καραλής και 5,82 μ. στο Fly Athens

Ακόμη ένας σπουδαίος αγώνας από τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024