Τρίτη 18 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Στο Κιλκίς ο Κασσελάκης - «Μπούκαρε» στα γραφεία της ΝΔ και υπέγραψε σε καπελάκια (Βίντεο)

Στο Κιλκίς ο Κασσελάκης – «Μπούκαρε» στα γραφεία της ΝΔ και υπέγραψε σε καπελάκια (Βίντεο)

Ο Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της ΝΔ και ευχήθηκε στους παριστάμενους «καλό αγώνα»

Περιοδεία σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε στο Κιλκίς όπου τον υποδέχτηκε υπό θερμά χειροκροτήματα ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να τον δει από κοντά και να συνομιλήσει μαζί του.

Οι αγκαλιές και οι selfies δεν έλειψαν, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε με αρκετούς πολίτες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της ΝΔ και υπέγραψε σε καπελάκια, τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξει «πολιτικός πολιτισμός»

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, να μπει στα γραφεία της ΝΔ στο Κιλκίς, όπου, ευχήθηκε στους παριστάμενους «καλό αγώνα» για το κόμμα τους και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει «πολιτικός πολιτισμός».

Ο κ. Κασσελάκης υπέγραψε σε καπελάκια που του πρόσφεραν ευχόμενος: «Ομόνοια στην Ελλάδα μας».

Δείτε το βίντεο

«Τεκμηριωμένος ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Στη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας ότι «ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος», ενώ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «καπηλεύτηκε το ζήτημα, το μήνυμά της είναι μπερδεμένο, με πολλές κωλοτούμπες, και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της».

Οταν ένας Κρητικός που ζει στο Κιλκίς του είπε τη μαντινάδα «εμείς πίνουμε τσιπουράκι κι εσύ μεγάλε αρχηγέ ρίξε τον Μητσοτάκη», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ: «Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο είναι να κυβερνήσουμε καλύτερα».

Ο κ. Κασσελάκης περπάτησε στο κέντρο του Κιλκίς, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Πέτρο Παππά και υποψήφιους ευρωβουλευτές. Μπήκε σε καταστήμστα, συνομίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Στη διάρκεια της διαδρομής τον συνάντησε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο του Κιλκίς, Πασχάλης Μασούρας, ο οποίος, τον ενημέρωσε για τα προβλήματα του νοσοκομείου λέγοντας ότι οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι παλιές, του 1938 και του 1952, δεν υπάρχει ΜΕΘ, ο αξονικός τομογράφος συχνά είναι χαλασμένος, κλινικές υπολειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού, ενώ έθεσε και το αίτημα για ανέγερση νέου νοσοκομείου.

Συνδικαλιστές από το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων τον ενημέρωσαν για τα δικά τους ζητήματα, το ίδιο και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.

Το πρόγραμμα

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέχεια το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης θα περιηγηθεί στους χώρους της έκθεσης κόμικς ComicCon στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνομιλήσει με πολίτες μπροστά στο βαν της περιοδείας στον Λευκό Πύργο, θα μιλήσει για το μήνυμα που εκπέμπει το κόμμα ενόψει ευρωεκλογών και θα συνεχίσει με μια μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Την Κυριακή 19 Μαΐου, ο κ. Κασσελάκης θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού (Πλατεία Αγίας Σοφίας) και εν συνεχεία θα συναντηθεί με ποντιακές οργανώσεις.

Το απόγευμα της Κυριακής θα περιοδεύσει στα Γιαννιτσά.

inSports

Μαρινάκης: «Γράψαμε ιστορία με τα δύο ευρωπαϊκά, ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια και έστειλε το δικό του πολύ ιδιαίτερο μήνυμα μέσα από τα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024