Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ανταγωνιστής του Instagram ονομάζεται TikTok Notes

Ο ανταγωνιστής του Instagram ονομάζεται TikTok Notes

Τις τελευταίες ημέρες, οι χρήστες του TikTok λαμβάνουν αναδυόμενες ειδοποιήσεις σχετικά με τη νέα εφαρμογή

Η επερχόμενη ανταγωνιστική εφαρμογή του Instagram για τον διαμοιρασμό φωτογραφιών έρχεται από την οικογένεια του TikTok και όπως όλα δείχνουν θα ονομάζεται TikTok Notes, σύμφωνα με αναρτήσεις χρηστών του δημοφιλούς κοινωνικού μέσου.

Η εταιρεία με τη σειρά της επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω στο νέο της εγχείρημα, ωστόσο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για το κοινό.

Τις τελευταίες ημέρες, οι χρήστες του TikTok λαμβάνουν αναδυόμενες ειδοποιήσεις σχετικά με τη νέα εφαρμογή για την κοινή χρήση φωτογραφιών.

Το TikTok πειραματίζεται επίσης με 30λεπτα βίντεο ακόμη και αναρτήσεις κειμένου όπως τα X και Threads

Η ειδοποίηση αναφέρει ότι η εταιρεία σύντομα θα λανσάρει «μια νέα εφαρμογή για δημοσιεύσεις φωτογραφιών» που ονομάζεται TikTok Notes και οι υπάρχουσες δημοσιεύσεις φωτογραφιών των χρηστών θα μοιράζονται στην εφαρμογή, ωστόσο θα έχουν την επιλογή να μην συμβαίνει αυτό, εφόσον δεν το επιθυμούν.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας για την καινοτομία της εμπειρίας του TikTok, διερευνούμε τρόπους για να δώσουμε στην κοινότητά μας τη δυνατότητα να δημιουργεί και να μοιράζεται τη δημιουργικότητά της με φωτογραφίες και κείμενο σε έναν ειδικό χώρο για αυτές τις μορφές», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο TechCrunch.

Τόσο το TikTok όσο και η Meta ανταγωνίζονται έντονα στον χώρο των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Ενώ η εφαρμογή που ανήκει στην κινεζική εταιρεία ByteDance ετοιμάζεται να λανσάρει μια εφαρμογή που σχετίζεται με τον διαμοιρασμό φωτογραφιών, η Meta παρουσίασε μια εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο κάθετης προβολής για το Facebook.

Το TikTok πειραματίζεται επίσης με διαφορετικές μορφές, όπως 30λεπτα βίντεο ακόμη και αναρτήσεις κειμένου όπως τα X και Threads.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024