Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η τρυφερή φωτογραφία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από τα γυρίσματα του Maestro

Η τρυφερή φωτογραφία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από τα γυρίσματα του Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνεχίζει να δίνει στους θαυμαστές του μια μικρή γεύση από τα γυρίσματα για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Maestro.

Με την αγαπημένη σειρά «Maestro» να επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο της στις 16 Μαΐου σε MEGA και Netflix, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνεχίζει να μας δίνει μικρές γεύσεις από τα γυρίσματα.

Ο δημιουργός του Maestro Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μια φωτογραφία που ποζάρει αγκαλιά με τη Χαρούλα Αλεξίου από τους Παξούς, το νησί όπου γυρίζεται το μεγαλύτερο μέρος του Maestro.

«Κυριακή στο νησί!» ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τη Χαρούλα Αλεξίου.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ήταν πριν από λίγες ώρες που κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ από τη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς Maestro.

Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμα. Το «Maestro» κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Τον Μάιο του 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Η σειρά διεθνών προδιαγραφών θα συναντήσει και πάλι το κοινό σε κάθε γωνιά του κόσμου που μπορεί να μην μιλά ελληνικά, ξέρει όμως να εκτιμά τη δυνατή πλοκή, τις εξαιρετικές ερμηνείες και τα μαγευτικά πλάνα που κατάφεραν να βάλουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της μυθοπλασίας.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024