Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξοργισμένη η πιο νέα βουλευτής της Αυστραλίας - Κανάλι της φούσκωσε το στήθος στο Photoshop

Εξοργισμένη η πιο νέα βουλευτής της Αυστραλίας – Κανάλι της φούσκωσε το στήθος στο Photoshop

Ένα απίστευτο περιστατικό προκάλεσε την οργή της πιο νέας βουλεύτριας της Αυστραλίας George Purcell. Κανάλι έκανε Photoshop σε φωτογραφία της.

Εξοργισμένη η πιο νέα βουλευτής της Αυστραλίας Georgie Purcell μετά την εικόνα που μετέδωσε το κανάλι Nine News στην οποία εμφανίζεται με φουσκωμένο στήθος και πειραγμένο το ρούχο ώστε να φαίνεται ένα κομμάτι της κοιλιάς της.

Η πειραγμένη φωτογραφία της Georgie Purcell μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ για τη διαφωνία της 31χρονης πολιτικού με την απόφαση της κυβέρνησης να μην απαγορεύσει το κυνήγι πάπιας στη Βικτώρια.

To να δω το σώμα μου και τα ρούχα μου να έχουν υποστεί επεξεργασία από ένα κανάλι δεν ήταν κάτι που περίμενα

Σε ανάρτησή της στην οποία επισύναψε την πραγματική φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε από το κανάλι η οποία είχε ληφθεί πριν από έναν χρόνο, η νεαρή βουλευτής έγραψε ότι υπέφερε αρκετά.

«Υπέφερε αρκετά χθες. Αλλά το να δω το σώμα μου και τα ρούχα μου να έχουν υποστεί επεξεργασία από ένα κανάλι δεν ήταν κάτι που περίμενα. Δείτε τα μεγενθυμένα στήθη μου και το πειραγμένο ρούχο μου για να είναι πιο αποκαλυπτικό. Δεν φαντάζομαι ότι θα συνέβαινε το ίδιο με άνδρα βουλευτή. Τι συμβαίνει;».

Κάρφωσε παράλληλα το κανάλι τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να είναι πραγματική η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε δεδομένου ότι η ίδια έχει κάνει τατουάζ στο στομάχι της από το 2020. «Ε, κανάλι 9 έχω γεμάτη τατουάζ την κοιλιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συγγνώμη για το Photoshop στην Georgie Purcell

Η αντίδραση της Georgie Purcell προκάλεσε την συγγνώμη του διευθυντή του καναλιού ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε ότι «θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή συγγνώμη μου στην Georgie Purcell για ένα λάθος στα γραφικά που συνέβη στο χθεσινό δελτίο.

Το τμήμα γραφιστικής αναζήτησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία της για να χρησιμοποιήσει στο θέμα για το κυνήγι της πάπιας. Όπως συνηθίζεται της αλλάξαμε μέγεθος για να κουμπώσει με τις δικές μας παραμέτρους. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας η εικόνα που δημιουργήθηκε με το Photoshop δεν ήταν ίδια σε σχέση με την πραγματική. Γι’ αυτό ζητούμε συγγνώμη από την κυρία Georgie Purcell».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024