Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιράν: Σύμβουλος του Ραϊσί κατηγορεί τις ΗΠΑ και το Ισραήλ για το μακελειό στην Κερμάν

Ιράν: Σύμβουλος του Ραϊσί κατηγορεί τις ΗΠΑ και το Ισραήλ για το μακελειό στην Κερμάν

Τις ΗΠΑ και το Ισραήλ κατηγορεί για το μακελειό στην Κερμάν πολιτικός σύμβουλος του ιρανού προέδρου, αναφέροντας ότι «κι η τρομοκρατία δεν είναι παρά εργαλείο».

Πολιτικός σύμβουλος του ιρανού προέδρου κατηγόρησε χθες Τετάρτη τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ και των ΗΠΑ πως βρίσκονται πίσω από τις εκρήξεις οι οποίες στοίχισαν τη ζωή τουλάχιστον 103 ανθρώπων στην Κερμάν, στο νότιο Ιράν, κατά τη διάρκεια τελετής στη μνήμη του στρατηγού Κάσεμ Σουλεϊμάνι.

«Η ευθύνη για το έγκλημα αυτό βαραίνει» τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

«Η Ουάσιγκτον λέει ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ δεν διαδραμάτισαν κανέναν ρόλο στην τρομοκρατική επίθεση στην Κερμάν, στο Ιράν. Αλήθεια; Η αλεπού δεν μπορεί να μυρίσει τη δική της μυρωδιά», ανέφερε μέσω X ο Μοχαμάντ Τζαμσιντί (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από το X).

«Μη σφάλλετε. Η ευθύνη για το έγκλημα αυτό βαραίνει το καθεστώς των ΗΠΑ και το σιωνιστικό καθεστώς κι η τρομοκρατία δεν είναι παρά εργαλείο», πρόσθεσε.

«Τρομοκρατικές επιθέσεις»

Τουλάχιστον 103 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από δύο εκρήξεις που προκλήθηκαν από «τρομοκρατικές επιθέσεις» στη διάρκεια τελετής στο Ιράν για την τέταρτη επέτειο της δολοφονίας, το 2020, του κορυφαίου ιρανού στρατιωτικού διοικητή, Κασέμ Σουλεϊμανί, σε επίθεση με τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) των ΗΠΑ, όπως υποστηρίζουν ιρανοί αξιωματούχοι.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024