Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την αγορά του 25% των μετοχών της από τον Ράτκλιφ

Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την αγορά του 25% των μετοχών της από τον Ράτκλιφ

Μετά από περίπου ένα χρόνο διαπραγματεύσεων ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αγόρασε το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες ανήκαν στην οικογένεια Γλέιζερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε  με κάθε επισημότητα πως ο σύλλογος αλλάζει χέρια καθώς ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αγόρασε το 25% των μετοχών του αγγλικού συλλόγου.

Μετά από 13 μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων ο 71χρονος Άγγλος επιχειρηματίας κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τους Γκλέιζερς προκειμένου να εξαγοράσει τις μετοχές που ανήκαν για αρκετά χρόνια στην οικογένειά τους.

Οι κόκκινοι του Μάντσεστερ στην επίσημη ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι ο Ράτκλιφ αγόρασε τις μετοχές που βρίσκονταν στην κατοχή της οικογένειας Γκλέιζερ και είναι πλέον το νέο αφεντικό του συλλόγου, αφού αναλαμβάνει να τρέξει το αγωνιστικό και εμπορικό κομμάτι της ομάδας, οδηγώντας ουσιαστικά την Γιουνάιτεντ σε μια νέα εποχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ΙΝΕOS δεσμεύεται να καλύψει μέχρι το τέλος του 2024, το ποσό των 300 εκατομμυρίων δολαρίων για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και την βελτίωση των οργανωτικών δομών και υποδομών της με την μεταβίβαση να παίρνει επίσημη μορφή όταν θα λάβει και το τυπικό πράσινο φως από τα αρμόδια θεσμικά όργανα της Premier League.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024