Κυριακή 03 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γίνε αιρετός για μία ημέρα

Γίνε αιρετός για μία ημέρα

Ο Δήμος Χανίων έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά με αναπηρία να γίνουν αιρετοί για μία ημέρα και να συνεργαστούν με  τον Δήμαρχο.

Με τον Μανούσο Ξ., μαθητή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χανίων, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 8/12/2023, η δράση «Γίνε αιρετός για μία ημέρα», στο πλαίσιο της δέσμης δράσεων, που διοργανώθηκαν από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων, με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση Χανίων, Συλλόγους και Σωματεία ΑμεΑ, έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά με αναπηρία να γίνουν αιρετοί για μία ημέρα και να συνεργαστούν με  τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και τους Αντιδημάρχους, Ελένη Ζερβουδάκη, Γιάννη Νικηφοράκη και Αντώνη Βαρδάκη.

Γεύση από μια εργάσιμη ημέρα του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Παναγιώτη Β., επεσήμανε: «Έχω τη μεγάλη χαρά να έχω σήμερα έναν πολύτιμο βοηθό, τον Παναγιώτη. Θέλουμε να εντάξουμε όσο γίνεται παραπάνω αυτά τα παιδιά στην καθημερινότητά μας αλλά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, που θα κάνουν τη δική τους καθημερινότητα πιο ανθρώπινη. Περνώντας την ημέρα μας μαζί διαπιστώνουμε ότι απλά, σημαντικά ή αδιάφορα ζητήματα για εμάς, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή των παιδιών».

Τα παιδιά, που συμμετείχαν, φοιτούν στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Χανίων και στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χανίων (Δημόσιο Σχολείο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης) και είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από μια «εργάσιμη ημέρα» του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων Χανίων, λαμβάνοντας μέρος στην καθημερινότητα και τις αρμοδιότητές τους, πάντα με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους.

Sports in

Δημοσίευμα-«βόμβα» για τον Ολυμπιακό: «Αυτός που φεύγει, ο ελεύθερος Τζέιμς και ο Ντόρσεϊ»

Οι Ιταλοί βάζουν… φώτια στην επικαιρότητα της Euroleague – Ποιος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, τι θα γίνει με τον Τζέιμς και πώς εμπλέκεται ο Ντόρσεϊ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Κυριακή 03 Μαρτίου 2024