Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Τα σκυλιά του 37χρονου ήταν επιθετικά – Τι μαρτυρά η περίφραξη της αυλής του

Θεσσαλονίκη: Τα σκυλιά του 37χρονου ήταν επιθετικά – Τι μαρτυρά η περίφραξη της αυλής του

Μαρτυρία περιοίκου ότι τα σκυλιά ήταν ιδιαίτερα επιθετικά

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 50χρονης την οποία κατασπάραξαν τρία σκυλιά μέσα στην αυλή του ίδιου της του σπιτιού στη Νεοχωρούδα της Θεσσαλονίκης.

Το σπίτι της άτυχης γυναίκας περιβάλλεται από υψηλή περίφραξη, πράγμα που καθιστά αδύνατη την εισβολή των σκυλιών.

Με μπαλώματα η περίφραξη της αυλής του 37χρονου

Στις φωτογραφίες της Voria.gr διακρίνεται η τρύπα που φαίνεται ότι άνοιξαν τα σκυλιά στην περίφραξη της αυλής του σπιτιού του κηδεμόνα τους, αλλά και ορισμένα μπαλώματα που έφτιαξε εκείνος.

Με μπαλώματα η περίφραξη της αυλής του 37χρονου

Η τρύπα στην περίφραξη

Σε βάρος του 37χρονου ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα (τσοπανόσκυλα) είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη του σπιτιού του.

Μάλιστα, ιδιοκτήτης ταβέρνας που βρίσκεται εκεί κοντά, έκανε λόγο για σκυλιά τα οποία ήταν ιδιαίτερα επιθετικά και φόβιζαν τον ίδιο, καθώς και άλλους διερχόμενους από το σημείο.

Οργισμένος ο πρώην σύζυγος της 50χρονης

Ο πρώην σύζυγος της 50χρονης, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τον φρικτό θάνατό της, δήλωσε οργισμένος ότι «δεν φταίνε τα ζώα, αλλά οι άνθρωποι» και αναρωτήθηκε, «δεν πρέπει αυτοί να μπουν στη φυλακή;» καθώς, όπως είπε, «αυτοί είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι».

Πάνω από 50 δαγκωματιές σε όλο της το σώμα είχε η 50χρονη

Περισσότερες από 50 δαγκωματιές είχε στο κορμί της η 50χρονη που κατασπαράχτηκε από σκυλιά.

Διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

Must in

Σχόλιο Καρυστιανού για πιθανή επιλογή Τασούλα για ΠτΔ – «Όσα γνωρίζουμε συνηγορούν υπέρ του αποκλεισμού του»

«Όσοι συμβάλλουν στο μπάζωμα των Τεμπών, λαμβάνουν τα δώρα που τους αναλογούν», υποστηρίζει η Μαρία Καρυστιανού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025
Απόρρητο