Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φιλίπε Λουίς αποσύρεται από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών (pics)

Ο Φιλίπε Λουίς αποσύρεται από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών (pics)

Ο Φιλίπε Λουίς, παλιός ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Τσέλσι, ανακοίνωσε πως κρεμάει τα παπούτσια του σε ηλικία 38 χρονών.

Τέλος στη μεγάλη του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Φιλίπε Λουίς. O 38χρονος άσος ο οποίος από το 2019 αγωνίζεται στην ομάδα της πατρίδας του, τη Φλαμένγκο ανακοίνωσε πως τη Κυριακή θα δώσει τη τελευταία του παράσταση μπροστά στο κοινό της ομάδας του στην αναμέτρηση κόντρα στην Κουιάμπα, στο ιστορικό γήπεδο Μαρακανά.

O ίδιος, ο Λουίς με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα να πει το αντίο στην ενεργό δράση ευχαριστώντας όλους όσους τον βοήθησαν για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Φιλίπε Λουίς

Με τη σειρά της, η ομάδα του, η Φλαμένγκο, τον ευχαρίστησε δημόσια για την προσφορά του στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, με την οποία ο Βραζιλιάνος μπακ κατέκτησε 10 τίτλους, από τους οποίους ξεχωρίζουν τα δύο Κόπα Λιμπερταδόρες το 2019 και το 2022.

Η καριέρα στην Ατλέτικο

Ο Φιλίπε Λουίς έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τη φανέλα των Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι, ενώ με τους ροχιμπλάνκος έχει γράψει ιστορία κατακτώντας 6 τίτλους εκ των οποίων και το πρωτάθλημα Ισπανίας το 2014. Ο Λουίς αποτελούσε αναπόσπαστο για την ομάδα του Σιμεόνε με την οποία κατέγραψε συνολικά 333 συμμετοχές με απολογισμό 13 γκολ και 30 ασίστ.

Ο Λουίς έχει υπάρξει και διεθνής με τη Βραζιλία, καταγράφοντας 44 εμφανίσεις με τη Σελεσάο με την οποία πέτυχε 2 γκολ και πανηγύρισε το Κόπα Αμέρικα του 2019.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024