Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζίλι Κούπερ κάνει... τάκλιν στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον – Η βασίλισσα του ρομάντζου κόβει ανάσες

Η Τζίλι Κούπερ κάνει… τάκλιν στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον – Η βασίλισσα του ρομάντζου κόβει ανάσες

Το επόμενο βιβλίο της θα εξελίσσεται στη Σπάρτη, τη μόνη περιοχή στην Αρχαία Ελλάδα, όπου επιτρεπόταν η μοιχεία.

Γοητευτικοί άνδρες που δεν λένε πολλά. Έξυπνες γυναίκες που λένε περισσότερα. Μοιραίες συναντήσεις, ένοχα μυστικά και τσαλακωμένα ρούχα σε ασανσέρ, αυτοκίνητα και σπανιότερα σε κρεβάτια. Αυτή είναι η βασική ιδέα των περισσότερων βιβλίων της Τζίλι Κούπερ, που έχει γράψει 18 μυθιστορήματα και έχει πουλήσει μόνο στη Βρετανία πάνω από 11 εκατομμύρια αντίτυπα!

Στα 86 της χρόνια η διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του τελευταίου έργου της με τίτλο «Tackle!», του οποίου ο ήρωας έχει κοφτεί και ραφτεί στα εντυπωσιακά μεγέθη του σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Πως όμως ο Σκωτσέζος πρώην ποδοσφαιριστής και πετυχημένος προπονητής, που σφράγισε την πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατέληξε «πρωταγωνιστής» ενός ρομαντικού βιβλίου με μπόλικες σκηνές σεξ;

Ο ντροπαλός Φέργκιουσον έχει χιούμορ

Μιλώντας στον Guardian η Τζίλι Κούπερ παραδέχτηκε ότι όλα ξεκίνησαν από μια τυχαία «συγκατοίκηση» τους σε ένα επίσημο γεύμα, στη διάρκεια του οποίου εντυπωσιάστηκε από τη ντροπαλότητα του, τόσο κόντρα σε όσα πίστευε για εκείνον, και φυσικά από τη γοητεία και το χιούμορ του. Ο χαρακτήρας της δόθηκε με απλά λόγια στο πιάτο, το Tackle κάνει τίτλο που τραβά την προσοχή με το υπαινικτικό νόημα του -και όχι μόνο για όσους ξέρουν από ποδόσφαιρο- οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Ο ήρωας του νέου βιβλίου της ρτζίλι κούπερ είναι βασισμένος στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Το «Tackle!», βέβαια, προβλέπεται να διαβαστεί από εκατομμύρια αναγνώστες, σαφώς επειδή είναι βιβλίο της Τζίλι Κούπερ, αλλά και επειδή ουσιαστικά παρουσιάζει τον ομοφυλοφιλικό έρωτα ανάμεσα σε έναν ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του. Ατυχώς, η ομοφυλοφιλία είναι ταμπού σε αυτό το εξαιρετικό αλλά ανταγωνιστικό επάγγελμα για ταλαντούχους, λέει η Βρετανίδα συγγραφέας, που περισσότερο ανησυχεί αν έχει δικαιώσει τον ήρωα της, που προέρχεται από κάποιο ίδρυμα και ψάχνει να βρει μια οικογένεια στο ποδόσφαιρο.

Ο φανατικός αναγνώστης Ρίσι Σούνακ

Η Τζίλι Κούπερ, που πρόσφατα πληροφορήθηκε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, είναι φανατικός αναγνώστης της, αρνείται αυτό που λέγεται για τα βιβλία της, ότι είναι ένοχη απόλαυση, λέγοντας ότι πρόκειται για πουριτανικό σχόλιο. «Γιατί να νιώθει κάποιος ενοχή για την απόλαυση που νιώθει» είναι το ερώτημα που θέτει στη βρετανική εφημερίδα, παραδεχόμενη ωστόσο ότι της αρέσει όταν τις στέλνουν ακόμα και σήμερα έφηβοι μηνύματα για να της πουν ότι διαβάζουν το διάσημο έργο της «Rivals» κάτω από τα σεντόνια τους τα βράδια.

Το «Tackle!» θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Bantam στις 9 Νοεμβρίου

«Από αυτή την άποψη είναι υπέροχο να δίνεις στους ανθρώπους ένοχες απολαύσεις», σχολιάζει και λέει ότι καθόλου δεν την προβληματίζει να γράφει για σεξ, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να το διατηρείς διασκεδαστικό. «Κάνε τους ανθρώπους εντυπωσιακούς, δημιούργησε ατμόσφαιρα έξαψης και μετά φαντάσου τι θα έκανες εσύ στη θέση τους, εξηγεί, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη συνήθως νοσταλγεί τον εκλιπόντα σύζυγο της, με τον οποίο είχε μια εξαιρετική σχέση σε όλα τα επίπεδα.

Η Σπάρτη και η μοιχεία

Όσον αφορά για το αν έχει κι άλλο βιβλίο στα σκαριά, λέει, ότι οι περισσότεροι της λένε ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί. Δεν το σκοπεύει όμως πριν γράψει κάτι εξίσου καυτό και απολαυστικό για τη Σπάρτη, τη μόνη περιοχή στην Αρχαία Ελλάδα όπου επιτρεπόταν η μοιχεία.

«Δεν είναι απίστευτο ότι απαγορευόταν οπουδήποτε αλλού, όχι όμως στην πόλη με τους πιο macho άντρες;», ρωτά και αποκαλύπτει ότι φλερτάρει με την ιδέα να γράψει για ένα ζευγάρι ηρώων, που πάνε στην λακωνική πόλη ακριβώς με αυτό το σκοπό…

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024