Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Formula 1: Τρομακτικό ατύχημα για Μάγκνουσεν στο Μεξικό - Πήρε φωτιά το μονοθέσιο, διακόπηκε ο αγώνας

Formula 1: Τρομακτικό ατύχημα για Μάγκνουσεν στο Μεξικό – Πήρε φωτιά το μονοθέσιο, διακόπηκε ο αγώνας

O οδηγός της Haas στον 33ο γύρο του Grand Prix Μεξικού για το πρωτάθλημα της Formula 1 έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου και χτύπησε στις μπαριέρες με αποτέλεσμα να σηκωθεί κόκκινη σημαία.

Ένα τρομακτικό ατύχημα είχε ο Κέβιν Μάγκνουσεν της Haas στον 33ο γύρο του Grand Prix Μεξικού για το πρωτάθλημα της Formula 1 με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί προσωρινά.

Συγκεκριμένα ο οδηγός της Haas έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου και χτύπησε στις μπαριέρες με αποτέλεσμα να σηκωθεί αρχικά κίτρινη σημαία και να μπει στον αγώνα το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Η στιγμή του ατυχήματος

Στη συνέχεια ωστόσο σηκώθηκε κόκκινη σημαία και διακόπηκε προσωρινά ο αγώνας, καθώς οι αγωνοδίκες έκριναν ότι πρέπει να φτιάχνουν οι μπαριέρες, να αποκατασταθεί η ζημιά στον προστατευτικό τοίχο και να καθαριστούν τα συντρίμμια.

Η Haas επιβεβαίωσε ότι ο Μάγκουσεν είναι εντάξει μετά από τον ιατρικό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθη


Ευτυχώς ο Μάγκουσεν φαινόταν να μην έχει τραυματιστεί καθώς απομακρύνθηκε από το κατεστραμμένο μονοθέσιο, το οποίο στη συνέχεια έπιασε φωτιά. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπήρξε πρόβλημα με το πίσω μέρος του μονοθεσίου της Haas (λογικά με την ανάρτηση), με αποτέλεσμα o 31χρονος Δανός να χάσει τον έλεγχο και να καταλήξει στις προστατευτικές μπαριέρες.

Σε εκείνο το σημείο ο Φερστάπεν ήταν επικεφαλής του αγώνα για τη Formula 1, μπροστά από τους Λεκλέρ και Χάμιλτον. Μετά από αρκετή ώρα, δόθηκε επανεκκίνηση με τον Φερστάπεν να είναι στην πρώτη θέση.


Η Haas επιβεβαίωσε ότι ο Μάγκουσεν είναι εντάξει μετά από τον έλεγχο στον οποίο υπεβλήθη στο ιατρικό κέντρο, αλλά θα κρατηθεί λίγο περισσότερο για επιτήρηση.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024