Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για τον θάνατο του πατέρα της: «Εκεί ξέσπασα, εκεί θρήνησα»

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για τον θάνατο του πατέρα της: «Εκεί ξέσπασα, εκεί θρήνησα»

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μίλησε για τη ζωή της από τα παιδικά χρόνια δίπλα στους γονείς της μέχρι σήμερα και την καθημερινότητα με τον γιο της στη Μεγάλη Εικόνα και τη Νίκη Λυμπεράκη.

«Ήμουν άριστη μαθήτρια για πολλά χρόνια και μετά από κοινωνική πίεση άρχισα να χαλάω προς το τέλος. Πήγα σχολείο στο Λάτσειο, οπότε όπως καταλαβαίνεις, ήταν δύσκολη η προσαρμογή σε ένα σχολείο που είχε το όνομά μου. Και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ωραία σχολικά χρόνια. Δεν κατάφερα να ενταχθώ στο περιβάλλον του σχολείου και δυσκολεύτηκα αρκετά χρόνια για να βρω τη θέση μου λόγω επωνύμου και λόγω περιβάλλοντος που στο συγκεκριμένο σχολείο είναι πολύ εκτός των δικών μου πιστεύω», σημείωσε αρχικά η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Μιλώντας για το βαρύ της όνομα, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση σημείωσε ότι ήταν περισσότερο βάρος παρά βοήθεια. «Στα μικρά παιδιά το διαφορετικό δεν είναι αποδεκτό. Μόνο και μόνο λόγω του επιθέτου μου ήμουν διαφορετική από τα άλλα παιδιά». «Ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί, πολύ κλεισμένο στον εαυτό του. Δεν ήμουν κοινωνική ως παιδί», συμπλήρωσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αναφέρθηκε και στο γεγονός πως δεν έχει φίλους αντίστοιχης οικονομικής κατάστασης, σημειώνοντας πως δεν τους θέλει. Ο κύκλος της, όπως ανέφερε, περιλαμβάνει κανονικούς ανθρώπους. «Δεν τους θέλω κιόλας. Δεν μου ταιριάζουν. Δεν μου αρέσει και να τους βάζω όλους σε έναν κουβά. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που είναι αξιόλογοι. Αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτού έχουν μια ζωή που δεν μου αρέσει και δεν με ευχαριστεί και κάποια πιστεύω που δεν συνάδουν με τα δικά μου, οπότε οι φίλοι μου είναι απλοί», σημείωσε αφοπλιστικά.

«Η αδικία είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ από μικρό παιδάκι», σημειώνει χαρακτηριστικά η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. «Ούσα στη θέση που είμαι από τον απλό κόσμο έχω καλύτερη εικόνα του πώς συμπεριφέρονται πώς σε εμάς. Σε αντίθεση με το πώς συπεριφέρονται σε έναν απλό άνθρωπο. Γιατί έχω την τύχη να έχω έναν κύκλο που συμπεριλαμβάνει μόνο κανονικούς ανθρώπους. Δεν έχω φίλους αντίστοιχης οικονομικής ή κοινωνικής κατάστασης», σημείωσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε για την οικογένειά της σήμερα, για τη ζωή δίπλα στον Βύρωνα Βασιλειάδη και τον γιο της Νίκο.

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του. Ξεκίνησε από το 0 και έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πολύ καλά με τον εαυτό του. Έχει τρελή αυτοπεποίθηση, οπότε ποτέ δεν ένιωσε μειονεκτικά απέναντί μου», ανέφερε για τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον γιο της, Νίκο και το μέλλον της σχέσης τους ανέφερε πως «θέλω ο γιος μου να αισθάνεται ότι έχει μία αγκαλιά όταν εκείνος τη χρειάζεται. Αυτό θα ήθελα να καταφέρω και να έρχεται σε μένα όταν τον προβληματίσει κάτι. Θέλω να είναι το αυθόρμητο τηλεφώνημά του σε εμένα. Σε εμένα η μαμά μου δεν είναι το αυθόρμητο τηλεφώνημα. Η μαμά μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, που λατρεύει τα παιδιά της, αλλά δεν είναι παραδοσιακή μαμά. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την αγάπη της προς εμάς και για το τι είναι ικανή να κάνει αν κάποιος πειράξει τα παιδιά της».

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για την απώλεια του πατέρα της

Η Εριέττα Κούρκου Λάτση μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της και πώς διαχειρίστηκε την απώλειά του. «Συνήθως με ρωτάνε πώς διαχειρίστηκα τον θάνατό του. Το περίεργο είναι ότι εγώ κατάλαβα ότι είναι κάτι μη αναστρέψιμο το βράδυ πριν την ημέρα που αποφάσισε ότι δεν θα πάει στη δουλειά. Πρέπει να ήταν μία βδομάδα πριν τον θάνατό του.

Του λέω: θα σε δω αύριο μετά τη δουλειά. Μου λέει: αύριο δεν θα πάω. Δεν φαινόταν όμως κάτι, ήταν πολύ περήφανος άνθρωπος. Όταν μου είπε ότι δεν θα πάει στη δουλειά, εκεί ξέσπασα για πρώτη φορά, όχι όμως μπροστά του. Εκεί θρήνησα εγώ τον πατέρα μου, γιατί κατάλαβα ότι για να μην πηγαίνει στη δουλειά, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα», ανέφερε η Εριέττα Κούρκουλου μιλώντας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα».

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αναφέρθηκε και σε μια συμβουλή από τον πατέρα της για την ειλικρίνεια που είναι πυξίδα στη ζωή της. «Νομίζω την τόνιζε συνέχεια. Μου έλεγε ότι η αλήθεια πονάει πάρα πολύ. Αλλά ποτέ δεν θα χάσεις έχοντας την αλήθεια στο πλευρό σου. Αισθάνομαι ότι του χρωστάω τη δική μου αλήθεια».

Για μένα προσωπικά έχει τεράστια ενοχή ο πλούτος. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη μάχη που δίνω με τον εαυτό μου καθημερινά

«Για μένα προσωπικά έχει τεράστια ενοχή ο πλούτος. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη μάχη που δίνω με τον εαυτό μου καθημερινά», σημείωσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. «Δεν θα ήμουν ποτέ πλούσια αν δεν είχα γεννηθεί σε αυτή την οικογένεια γιατί δεν είμαι επιχειρηματίες και δεν θα με ένοιαζε ποτέ τόσο πολύ. Επενδύω κυρίως σε τεχνολογία, σε food tech που έχει να κάνει με το αύριο της διατροφής μας. Έχω μια δική μου επιχείρηση που είναι ένα vegan bakery στο κέντρο της Αθήνας που κανένας δεν θα πλούτιζε από ένα τέτοιο μαγαζί. Για πολλά χρόνια είχα τεράστιο πρόβλημα γιατί το να μην μπορείς να αποδεχθείς τον εαυτό σου είναι καταστροφικό».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024