Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τσέλσι προσπαθεί για Εμπαπέ μετά τη Λίβερπουλ (pic)

Η Τσέλσι προσπαθεί για Εμπαπέ μετά τη Λίβερπουλ (pic)

Μετά την Λίβερπουλ, και η Τσέλσι προσπαθεί να αποκτήσει τον Κίλιαν Εμπαπέ, με τον Ποτσετίνο να γνωρίζει καλά τον Γάλλο σούπερσταρ.

Μετά από μία αποτυχημένη σεζόν, οι Λονδρέζοι προσπαθούν να ενισχυθούν κατάλληλα για την ερχόμενη χρονιά και είναι διατεθειμένοι να αποκτήσουν τον Κίλιαν Εμπαπέ με μονοετή δανεισμό.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τόντ Μπόελι, έχει έρθει ήδη σε επαφές με τον αντίστοιχο της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, για την πιθανή μετακίνηση του Γάλλου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει να πουλήσει, ή έστω να δανείσει, τον Εμπαπέ, επειδή αν δεν το κάνει, θα τον χάσει το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο και θα πρέπει να πουλήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές της για να καλύψει το οικονομικό κενό που θα δημιουργήσει ο 24χρονος επιθετικός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι και ο πιο πιθανός προορισμός του, δεν θέλουν να δώσουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει το γαλλικό κλαμπ, ενώ στην πρόταση ύψους 300 εκατομμυρίων Σαουδαραβικής ομάδας, ο Εμπαπέ αρνήθηκε, καθώς δεν θέλει να «αφήσει» την Ευρώπη.

Σε συζητήσεις βρίσκεται και η Λίβερπουλ με την Παρί για πιθανό δανεισμό, όμως λόγω Ποτσετίνο η Τσέλσι θα έχει το «πάνω χέρι», αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν στο γαλλικό κλαμπ το 2021-2022.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024