Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαύρο Ρόδο: Δάκρια και συγκίνηση στο Twitter με το συνταρακτικό φινάλε της σειράς - «Κλαίμε όλοι μαζί»

Μαύρο Ρόδο: Δάκρια και συγκίνηση στο Twitter με το συνταρακτικό φινάλε της σειράς – «Κλαίμε όλοι μαζί»

Οι τηλεθεατές αποχαιρέτησαν τον Πέτρο και την Ελισάβετ και ανατρίχιασαν με το τραγικό τέλος του Γεράσιμου.

Τίτλους τέλους έριξε το «Μαύρο Ρόδο», η δραματική σειρά του MEGA, το βράδυ της Πέμπτης (6/7) με ένα διπλό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, συγκλονιστικές εξελίξεις, αλλά και αίσιο τέλος.

Η αληθινή αγάπη νίκησε… Ένας έρωτας που γεννήθηκε μέσα στα φαινομενικά απροσπέλαστα εμπόδια βρήκε τελικά χώρο να ανθίσει φέρνοντας κοντά δύο νέους ανθρώπους, τον Πέτρο και την Ελισάβετ.

Το μεγάλο φινάλε επιφύλασσε μεγάλες χαρές για τους αγαπημένους ήρωες θυμίζοντας σε όλους ότι η αγάπη είναι η σημαντικότερη κινητήριος δύναμη.

Και μπορεί η ιστορία ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ να ολοκληρώθηκε με happy end, αφού κατάφεραν να παντρευτούν και να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδάκι τους, ωστόσο προηγήθηκαν τραγικά γεγονότα.

Ο Γεράσιμος, έχοντας περάσει τόσες δυσκολίες και βλέποντας τα πάντα γύρω του να ανατρέπονται, επέστρεψε στο μοναστήρι για να πείσει την Ελισάβετ να φύγουν μαζί. Τη είδε όμως να ανταλλάσσει φιλιά με τον Πέτρο, θόλωσε και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η Ελισάβετ μαζί με τις υπόλοιπες μοναχές, τον αντίκρισαν νεκρό, κρεμασμένο με θηλιά στο λαιμό και ξέσπασαν σε ουρλιαχτά. Το ίδιο και η μητέρα του, Ευτυχία, όταν ενημερώθηκε για τον θάνατό του.

Τρέχοντας να δει το νεκρό σώμα του γιου της, ξέσπασε με φωνές: «Βγες έξω, έλα στη μάνα σου παιδί μου» ενώ ακολούθησε και η μια ανατριχιαστική σκηνή με το μοιρολόι της: «Γι’ αυτό θα ζω αγάπη μου, να κλείσω τα μάτια μου και να έρθω να σε βρω».

Το δραματικό τέλος του Γεράσιμου και η συγκλονιστική ερμηνεία της Ευτυχίας, την οποία υποδύθηκε η Ελένη Καρακάση, καθήλωσε τους τηλεθεατές, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter τις υποκριτικές της ικανότητες. «Συγκλονιστική και ανατριχιαστική μέχρι το κόκκαλο.. Μάς γονάτισε», «Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γεράσιμο αλλά ούτε και στην οικογένεια του να το περάσει κάτι τέτοιο», έγραψαν, μεταξύ άλλων, οι χρήστες.

Επίσης, οι χρήστες βούρκωσαν με τον γάμο του Πέτρου και της Ελισάβετ και συγκινήθηκαν με τον Βίκο, που αποχαιρέτησε την Φιλαρέτη στο μοναστήρι.

«Το τέλος που τους άξιζε», «Η αγκαλιά του πάντα το καταφύγιό της» «Έχω όμορφη μάνα, λέει ο Βίκος, την φιλάει στο μάγουλο και κλαίμε όλοι μαζί με την Φιλαρέτη», ήταν κάποια από τα tweets τους στο #mavrorodo.

Δείτε τα παρακάτω

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024