Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Realme: Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο είναι και η πιο value for money

Realme: Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο είναι και η πιο value for money

Μάθε τα μυστικά της επιτυχίας της

Μέσα σε πέντε μόλις χρόνια η κινεζική εταιρία τεχνολογίας Realme κατάφερε να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά και να αποτελέσει τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο κατασκευαστή smartphone στον κόσμο.

Στο διάστημα αυτό, κατόρθωσε να δημιουργήσει πρωτοποριακά μοντέλα, να γοητεύσει την ευρωπαϊκή και ακόμη περισσότερο την ελληνική αγορά.

Αποστολή και φιλοσοφία της εταιρείας είναι να δημιουργήσει προϊόντα που ορίζουν τις τάσεις σχετικά με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των νέων καταναλωτών παγκοσμίως, διαδίδοντας τις τελευταίες καινοτομίες της μέσω ενός ευρέος φάσματος τιμών.

Τα smartophone της Realme στοχεύουν άμεσα τον ανταγωνισμό στην αγορά υψηλών προδιαγραφών, όπως με τη σειρά GT και την υποστήριξη του δικτύου 5G.

Το realme GT, η νεότερη ναυαρχίδα της εταιρείας, περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για απόδοση αιχμής και πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητες που προσφέρει το δίκτυο 5G μαζί με πρόσθετες εντυπωσιακές προδιαγραφές: Ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon της Qualcomm, τριπλή Sony Κάμερα για όλους τους τύπους πορτρέτων και ριζοσπαστικό εξωτερικό σχεδιασμό με vegan δέρμα.

Με αυτά τα κορυφαία μοντέλα οι καταναλωτές μπορούν βιώσουν την απόλυτη ταχύτητα, αποδοτικότητα και ακρίβεια που μπορεί να προσφέρει ένα τηλέφωνο.

Realme GT 2 Pro 5G 12GB 256GB Steel Black

Ενα από τα καλύτερα τηλέφωνα της Realme είναι τo Realme GT2 Pro αφού διαθέτει τριπλή κάμερα και ultrawide 50MP, Snapdragon 8 Gen1, οθόνη 6,7” Super AMOLED, NFC, μπαταρία 5000mAh και γρήγορη φόρτιση SuperDart Charge 65W.

Με οθόνη 6.7″, με ανάλυση HDR10+ μπορείτε να βλέπετε σειρές, ταινίες και βιντεάκια από το κινητό σου, χωρίς να ταλαιπωρούνται τα μάτια σας. Επίσης, θα μπορείτε να σερφάρετε στο ίντερνετ και να κάνετε σκρολάρισμα, χωρίς προβλήματα και κολλήματα.

Με την τριπλή κάμερα του θα τραβήξετε φωτογραφίες από τοπία, εκδρομές ή και στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα, αποκτώντας λήψεις υψηλής ποιότητας.

Χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή του, το κινητό σας θα ανταποκρίνεται στις καθημερινές σας απαιτήσεις και θα σας αφήνει ικανοποιημένο στο έπακρο. Θα έχετε τη δυνατότητα να παίζετε παιχνίδια ή να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο χωρίς καθυστερήσεις.

Αγοράστε το

Realme GT Master Edition 5G 6GB 128GB Voyager Grey

Η ζωή είναι για να εξερευνείς… και ειδικά με το Realme GT Master Edition σας προσφέρει τεράστιες δυνατότητες λήψης για street photography και όχι μόνο. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής Snapdragon 778 5G σας δίνει όλη την ισχύ που χρειάζεστε ενώ η AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz εκτοξεύει την ποιότητα του περιεχομένου σας στα ύψη.

Με μυστηριώδες μαύρο χρώμα εμπνευσμένο από τον γαλαξία, το Realme GT Master Edition ξεχωρίζει για το μινιμαλιστικό και κομψό του design.

Ο πανίσχυρος επεξεργαστής Snapdragon 778G 5G διαθέτει κύριο πυρήνα με clock speed 2.4 GHz ενώ τα γραφικά Adreno 642L επιτρέπουν το εξαιρετικά γρήγορο rendering.

Από τα γραφικά και τον ήχο έως την ανταποκρισιμότητα, το GT mode σας δείχνει τι πραγματικά σημαίνει υψηλές επιδόσεις.

Η κύρια κάμερα 64Mp σου προσφέρει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης 9248×6936 που υπερβαίνουν κάθε προσδοκία.

Το Realme GT Master Edition έχει λειτουργία street photography που περιλαμβάνει τις λειτουργίες DIS Snapshot, Instant Focus και Quick Zoom, μαζί με μια σειρά από φίλτρα street photography.

Αγοράστε το

Αν και εσείς επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιο από τα τηλέφωνα της Realme θα τα βρείτε όλα και μάλιστα σε συμφέρουσες τιμές στο SHOPFLIX.gr, επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Επιλέξτε όποιο εσείς θέλετε και πλήρωσε σε έως 60 άτοκες δόσεις. Η πλατφόρμα θα φροντίσει ώστε το νέο σας smartphone να φτάσει εγκαίρως στην πόρτα της σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Για ακόμα πιο εύκολες και γρήγορες αγορές κατεβάστε  δωρεάν την εφαρμογή SHOPFLIX.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024