Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα έρευνα ανατρέπει... τα πάντα! Οι περισσότεροι άνδρες ουρούν καθιστοί

Νέα έρευνα ανατρέπει… τα πάντα! Οι περισσότεροι άνδρες ουρούν καθιστοί

Δείτε αναλυτικά όσα έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνας

Ανατροπή σε… όλα όσα γνωρίζαμε έρχεται να φέρει μια νέα μελέτη, η οποία ασχολήθηκε με μια καθημερινή ανάγκη όλων των ανθρώπων: Την ούρηση. Η εν λόγω μελέτη ωστόσο, ασχολείται με την ούρηση των ανδρών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η μελέτη, ένας εκπληκτικός και απροσδόκητος αριθμός ανδρών προτιμούν να κάθονται στην λεκάνη για να ουρήσουν, αντί να κάνουν την ανάγκη τους όρθιοι.

Τι έδειξε η έρευνα

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν άνδρες από 13 χώρες, στους οποίους ζητήθηκε να αναφερθούν στις συνήθειές τους στο μπάνιο. Το 62% των Γερμανών απάντησαν ότι τους αρέσει να κάθονται στη λεκάνη για να ουρήσουν, ενώ το 39% των Αυστραλών παραδέχθηκε ότι ακολουθεί την ίδια διαδικασία.

Ένας στους δύο (50%) Σουηδούς απάντησε ότι προτιμά να κάθεται. Στην Ιταλία το ποσοστό είναι μικρότερο με 34%, ωστόσο η χώρα στην Ευρώπη με το μικρότερο ποσοστό είναι η Βρετανία με 24%.

Τελευταίοι της σχετικής λίστας είναι οι Μεξικανοί με ποσοστό 6% και φαίνεται ότι προτιμούν τον κλασικό και παραδοσιακό τρόπο.

Από την μελέτη διαπιστώθηκε ότι για παράδειγμα οι Γερμανοί άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας (55 και άνω) είναι εκείνοι που προτιμούν να κάθονται για να ουρήσουν. Οι περισσότεροι νέοι πάντως, παραδέχθηκαν ότι κάθονται προκειμένου να χαζέψουν στο κινητό τους.

Κάνει καλό!

Μάλιστα, σύμφωνα με ερευνητές από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Λέιντεν, το κάθισμα στη λεκάνη βοηθά την ουροδόχο κύστη να αδειάσει γρηγορότερα και πιο επιμελώς (ευεργετικό για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος και έχουν διευρυμένο προστάτη).

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024