Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάλλιο αργά παρά αργότερα για τον Μπιλ Γκέιτς που ερωτεύτηκε «συμπαίκτρια» του στο τένις

Κάλλιο αργά παρά αργότερα για τον Μπιλ Γκέιτς που ερωτεύτηκε «συμπαίκτρια» του στο τένις

Η νέα σύντροφος του Γκέιτς, χήρα του πρώην CEO της Oracle, είναι κληρονόμος μιας περιουσίας ύψους 500 εκατ. δολαρίων.

Στο τσακ… πρόλαβε τον Άγιο Βαλεντίνο ο Μπιλ Γκέιτς.

Δύο χρόνια μετά το επεισοδιακό διαζύγιο του από τη σύζυγο του Μελίντα, ο Αμερικανός επιχειρηματίας με τη μεγάλη φιλανθρωπική δράση βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Πόλα Χαρντ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, ο 60χρονος Μπιλ και η 60χρονη Πόλα αγαπούν να παίζουν τένις μαζί, γι’ αυτό και η πρώτη τους κοινή εμφάνιση επέλεξαν να είναι στο Αυστραλιανό Όπεν στη Μελβούρνη τον περασμένο μήνα.

Μεγάλος έρωτας

«Είναι αχώριστοι», δήλωσε φίλος τους στη βρετανική εφημερίδα. Αποκάλυψε μάλιστα πως είναι ήδη ένα χρόνο μαζί, και τα δημοσιεύματα του Τύπου για την «μυστηριώδη» γυναίκα στη ζωή του Γκέιτς, έκαναν τον τελευταίο καιρό την παρέα τους να γελά, αφού όλοι τους ήξεραν ποια είναι ο νέος έρωτας στη ζωή του.

Η Πόλα Χαρντ δεν είναι καμιά τυχαία, για την ακρίβεια είναι η χήρα του πρώην CEO και προέδρου της Oracle Μαρκ Χαρντ, ο οποίος πέθανε το 2019 σε ηλικία 62 ετών από καρκίνο.

ΠΗΓΗ: Instagram

Η ίδια, κάποτε στέλεχος της υψηλής τεχνολογίας, σήμερα ασχολείται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη φιλανθρωπία.

Κορίτσι με… κληρονομιά

Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι με τον Μπιλ Γκέιτς για τη σημαντική θέση του με τους πλουσιότερους σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, αφού είναι κληρονομάς μιας περιουσίας της τάξεως των 500εκατ. δολαρίων.

Οι δυο τους γνωρίζονται από πολύ παλιά, αλλά όπως λέει ο καλός τους φίλους, ο έρωτας μεταξύ τους μπορεί να άργησε μερικά χρόνια, αλλά είναι σφοδρός.

Υπενθυμίζεται ότι η 56χρονη Μελίντα ήταν εκείνη που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου από τον  συνιδρυτή της Microsoft, λέγοντας ότι ο γάμος «διαλύθηκε ανεπανόρθωτα». Οι αποκαλύψεις για ερωτικές σχέσεις του με πολλές υπαλλήλους της εταιρείας του, αλλά και οι επαφές του με τον καταδικασμένο παιδεραστή, Τζέφρι Επστάιν, τον χρηματιστή που βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του το 2019, δεν άφησαν κανένα περιθώριο για επανασύνδεση για το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δυο τους πάντως εξακολουθούν να συνεργάζονται στο Bill & Melinda Gates Foundation.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024