Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνιελ Κρεγκ: Αδιαφορεί για τον αντικαταστάτη του στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ντάνιελ Κρεγκ: Αδιαφορεί για τον αντικαταστάτη του στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ο ηθοποιός θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους πιο πετυχημένος Τζέιμς Μποντ που εμφανίστηκαν ποτέ στον κινηματογράφο.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν είναι ενημερωμένος για το ποιος θα τον διαδεχθεί στην κινηματογραφική σειρά Τζέιμς Μποντ. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν παρακολουθεί τις φήμες για την επιλογή του αντικαταστάτη του στην επόμενη ταινία του με πρωταγωνιστή τον πράκτορα 007.

«Δεν δίνω καθόλου σημασία» είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ σε πρόσφατη προβολή της νέας του ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery» και σε συνέντευξή του στο podcast «Happy Sad Confused».

«Απλώς… δεν μπαίνω στο διαδίκτυο, δεν έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης» πρόσθεσε.

Στα βήματα του Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρέγκ – Τιμήθηκε από την Βασίλισσα Ελισάβετ για την συνεισφορά του στον κινηματογράφο

Το «αντίο» του Ντάνιελ Κρεγκ στον Τζέιμς Μποντ

Τα τελευταία 15 χρόνια, ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύθηκε τον Μποντ σε πέντε ταινίες, αρχίζοντας από το «Casino Royale» του 2006 και ολοκληρώνοντας με το «No Time to Die» πέρυσι.

Αν και ο 54χρονος ηθοποιός δεν θα υποδύεται πλέον τον εμβληματικό χαρακτήρα, αποκάλυψε ότι «θα βρίσκεται σε θέση μπροστά και στο κέντρο στον κινηματογράφο, όταν θα παρακολουθήσει έναν νέο ηθοποιό να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα του Τζέιμς Μποντ».

Σε βίντεο που κάνει το γύρο των social media και φέρεται να τραβήχτηκε στο set του «No Time to Die» το 2019, ο 53χρονος σταρ φαίνεται να συγκινείται και να λέει το δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους της παραγωγής, που τον στήριξαν όλα αυτα τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Κρεγκ εμφανίζεται ντυμένος με σμόκιν να απευθύνεται στους συντελεστές της ταινίας λέγοντας: «Πολλοί από εσάς έχετε συνεργαστεί και στις πέντε ταινίες μαζί μου. Ξέρω ότι λέγονται πολλά για το τι πιστεύω για αυτά τα φιλμ, αλλά τέλος πάντων…

Λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτο που εργάστηκα σε αυτές τις ταινίες, και ιδιαίτερα σε αυτήν, επειδή κάθε πρωί που ξυπνούσα είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024