Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Μπάρκουλη - Μιλά μέσα από το νοσοκομείο - Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της

Μαίρη Μπάρκουλη – Μιλά μέσα από το νοσοκομείο – Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της

«Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά. Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προ εμφράγματος», λέει μεταξύ άλλων.

Δύσκολες ώρες περνά η Μαίρη Μπάρκουλη. Η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, Ανδρέα Μπάρκουλη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια το απόγευμα της Τρίτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σήμερα (8/12) το πρωί μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Αποκάλυψε τι έχει και έκανε ειδική μνεία στον γιο της.

Αναλυτικά όσα είπε

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει και πονάει πολύ και περνάει όλα αυτά που έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. ‘Ηρθε ο καιρός να αρρωστήσω και εγώ παιδιά. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά. Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προ εμφράγματος.

Ανακαλύψαμε ότι έχω Hashimoto που είναι αυτοάνοσο, μου έχει δημιουργήσει βρογχοκοίλη και όζο και επειδή δυστυχώς το Hasimoto συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα, συνήθως κάνει κακοήθειες και πρέπει να το δούμε ξανά σε δυο μήνες. Μου είπαν ότι δε πρέπει να περπατάω καθόλου γιατί υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει και μπορεί να πάθω έμφραγμα και μπήκα μέσα στο νοσοκομείο για να μου κάνουν χειρουργείο για στεφανιαία νόσο και να μου βάλουν στεντ.

Αυτά δημιουργήθηκαν από το άγχος, από το στρες και τη στεναχώρια. Έχασα ανθρώπους στη ζωή μου, έχασα την αρχή και το τέλος μου. Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει. Του έχω απαγορεύσει να έρθει να με δει. Σε όλα αυτά είμαι μόνη μου και τώρα επιμένει να έρθει να με δει. Δεν θέλω να τον πληγώσω γι’ αυτό δεν ήθελα να έρθει. Ήθελα να το περάσει πιο ανώδυνα γιατί έβλεπε τον πατέρα του συνέχεια σε κρεβάτια νοσοκομείου».

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024