Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οργή στον κόσμο του ΠΑΟΚ – Αιχμές για… στοίχημα, Μαλαισία και «ντου» στον Σαββίδη

Οργή στον κόσμο του ΠΑΟΚ – Αιχμές για… στοίχημα, Μαλαισία και «ντου» στον Σαββίδη

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία με το Βόλο στην Τούμπα, ξεσπούν κατά του Ιβάν Σαββίδη, του Λουτσέσκου και των παικτών, ενώ αφήνουν σαφείς αιχμές για… στοίχημα, Μαλαισία και Αχιλλέα Μπέο

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να έλθει ισόπαλος με 4-4 κόντρα στο Βόλο στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς όπου προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-1.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν τραγικοί, ο Βόλος το πίστεψε και με τρία γκολ έφερε το ματς στα ίσια στο κορυφαίο μέχρι στιγμής παιχνίδι της χρονιάς.

Η αναμέτρηση είχε δύο ανατροπές, πολλά γκολ και αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το αν μη τι άλλο εντυπωσιακό 4-4, που όμως στέρησε από τον ΠΑΟΚ δυο βαθμούς και έδωσε ένα σπουδαίο βαθμό στην ομάδα του Αμπασκάλ, που δεν παράτησε το ματς.

Οι οπαδοί της ομάδας του ΠΑΟΚ όμως στα social media ξεχειλίζουν από οργή (ακόμη μια φορά) και ξεσπούν κατά του Ιβάν Σαββίδη και της γενικότερης διαχείρισης που κάνει τους τελευταίους μήνες στο σύλλογο, με αφορμή τη νέα εντός έδρας γκέλα με την ομάδα της Μαγνησίας και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίον ήλθε αυτή.

Ο κύριος λόγος που ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά είναι οργισμένος όμως δεν είναι άλλος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, ενώ οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας αφήνουν σαφείς αιχμές για… στοίχημα και Μαλαισία, με την μπάλα να παίρνει και τον Αχιλλέα Μπέο.

«Σαββίδη αν δεν πάρεις μέτρα και δεν στείλεις κάποιους στη Β’ ομάδα πάει να πει ότι είσαι και εσύ στο κόλπο» αναφέρει χαρακτηριστικά οπαδός του ΠΑΟΚ, ενώ είναι δεκάδες τα σχόλια περί «ντροπής, ξεφτίλας και στοιχήματος».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο επίκεντρο από τους ποδοσφαιριστές που κράζει ο κόσμος είναι ο Πασχαλάκης, ο Τέιλορ και ο Βιεϊρίνια, ενώ οι οπαδοί ζητούν αλλαγές και παραιτήσεις για το φιάσκο κόντρα στο Βόλο.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα των οπαδών του ΠΑΟΚ: 

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024