Οι φήμες θέλουν την εκρηκτική παρουσιάστρια «πρώτη μούρη» στον ΣΚΑΪ φέτος.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προς έκπληξη όλων, σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα για την ώρα προβολής της εκπομπής της «Κάτι ξαναψήνεται».

Αφήνοντας άφωνους τους τηλεοπτικούς γκουρού που την ήθελαν να πηγαίνει σπίτι της, αφού θεωρούσαν πως το project ήταν τηλεοπτικά «καμμένο».

Στον ΣΚΑΪ, εν τω μεταξύ, θέλουν το Survivor να πάρει τη ρεβάνς και να βοηθήσει και τις υπόλοιπες εκπομπές στο πρόγραμμα, με την αναπαραγωγή, αφού μέχρι στιγμής στο γενικό σύνολο δεν σημειώνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έτσι, φαίνεται πως μελετούν την ένταξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο καθημερινό πρόγραμμα με μια εκπομπή που θα παρουσιάζει τα παρελκόμενα από το Survivor.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα είναι το «Survivor Πανόραμα», που πολλοί λένε πως θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες, ή μια άλλη εκπομπή με διαφορετικό τίτλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει δεχτεί πρόταση και από τον ίδιο τον Ατζούν Ιλίτζαλι για την παρουσίαση της εκπομπής που αφορά την παραγωγή του Survivor.

Η εξέλιξη αυτή σε κάποιους στον ΣΚΑΪ δεν αρέσει και από τα μέσα του Δεκέμβρη, που θα ξεκινήσει το Survivor θα έχουμε εξελίξεις.

Αναμένουμε, λοιπόν…

*Με πληροφορίες από το okmag.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο