Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκη και τρίτη θέση για την «Σκουάντρα Ατζούρα» (2-1)

Νίκη και τρίτη θέση για την «Σκουάντρα Ατζούρα» (2-1)

Η Ιταλία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και επικράτησε του Βέλγιου με 2-1 και κατέκτησε την τρίτη θέση του Nations League.

Δεν ήταν όμορφο, δεν είχε κλάση, δεν έγινε παιχνίδι εφάμιλλο την ποιότητα των δυο ομάδων. Είχε όμως νικήτρια την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά σύστησε και το νέο ταλέντο του Βελγίου, Τσαρλς Ντε Κελετάρ.

Η Σκουάντρα Ατζούρα επικράτησε με 2-1 του Βέλγιου στον μικρό τελικό του Nations League και κατέκτησε την τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι  ήταν πιο αποτελσματική, σημείωσε δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είδε το δοκάρι να σταματάει δυο φορές την προσπάθεια των Βέλγων.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος ήρθε το γκολ για την Σκουάντρα Ατζούρα. Ο Τίλεμανς έδιωξε μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Μπαρέλα και εκείνος έκανε το 1-0.

Στο 60΄ ο Μπατσουαγί, έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 65΄ ο Μπεράρντι έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο στο 87′ οι Κόκκινοι Διάβολοι μείωσαν το σκορ, με τον «χρυσό» παιδί του Βέλγιου, Ντε Κέτελαρ βγήκε τετ α τετ με τον με τον Ντοναρούμα και έκανε το 2-1.

Από εκεί και πέρα, το Βέλγιο πίεσε αλλά μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτήτη δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, με την Ιταλία να παίρνει την νίκη και την τρίτη θέση.

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Έμερσον, Μπαστόνι, Ατσέρμπι, Μπαρέλα (70’Κριστάντε), Λοκατέλι, Πελεγκρίνι (70’Ζορζίνιο), Μπεράρντι (90’Ινσίνιε), Ρασπαντόρι (65’Κιν), Κιέζα (90’Μπερναντέρσκι).

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Ντεναγέρ, Φερτόνεχεν, Σαλεμάκερς (59Ντε Κέτελαρ), Τίλεμανς (59’Ντε Μπρόινε), Καστάνιε, Βίτσελ, Φενάκεν, Καρασκό (88’Τροσάρ), Μπατουσαγί.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024