Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Twitch: Έρχονται πάνω από 350 διαφορετικά tags

Twitch: Έρχονται πάνω από 350 διαφορετικά tags

Θα αφορούν, μεταξύ άλλων, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, το φύλο, την εθνικότητα και την ψυχική υγεία.

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται στο Twitch τις επόμενες ημέρες. Όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα, σύντομα θα προστεθούν περισσότερα από 350 διαφορετικά community tags, τα οποία θα είναι σχετικά με το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη φυλή, την εθνικότητα, τις ικανότητες, την ψυχική υγεία κ.α.

Ειδικότερα, στη λίστα θα περιλαμβάνονται tags όπως τα «transgender», «Black», «disabled», «veteran» και «Vtuber». Για τη δημιουργία της λίστας με τα νέα tags το Twitch συνεργάστηκε με διάφορους οργανισμούς, όπως είναι οι GLAAD, The Trevor Project, AbleGamers, SpecialEffect. Σημειώνεται ότι οι προσθήκες αυτές δε θα αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργεί ήδη το tagging και θα είναι προαιρετικές.

Γιατί τώρα;

Η πασίγνωστη live streaming πλατφόρμα κατά την ανακοίνωση των αλλαγών σημείωσε ότι η κοινότητα του Twitch ποικίλλει απίστευτα και γι’ αυτό τα tags που διατίθενται στους δημιουργούς πρέπει να το αντικατοπτρίζουν αυτό. «Όταν ξεκινήσαμε τα tags το 2018, το κάναμε για να ενισχύσουμε την ανακάλυψη, να βοηθήσουμε τους δημιουργούς να περιγράψουν το περιεχόμενό τους και να βοηθήσουμε τους θεατές να βρουν όσα τους ενδιαφέρουν. Σχεδιάσαμε σκόπιμα αυτό το σύστημα ώστε οι δημιουργοί να μπορούν να περιγράφουν τι μεταδίδουν, όχι ποιοι ήταν ή για ποιον ήταν. Αυτό το διατηρήσαμε από τότε και κάναμε λάθος. Όταν οι θεατές αναφέρονται στο γιατί αγαπούν το Twitch, δεν μιλούν μόνο για το περιεχόμενο. Μιλούν για τους δημιουργούς, για το τι ενδιαφέρονται και για τις κοινότητες που έχουν δημιουργήσει. Με την επέκταση των tags, δίνουμε στους δημιουργούς περισσότερους τρόπους για να ανακαλυφθούν και στους θεατές περισσότερους τρόπους για να βρουν κοινότητες που θέλουν να ακολουθήσουν», σημειώνει η πλατφόρμα.

Sports in

Τι σχολίαζαν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παραφιλολογία περί ανάμειξης του Βαγγέλη Μαρινάκη στο μπάσκετ

Τι αναφέρουν στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024