Την ώρα που άρχισε να υποχωρεί η τιμή του bitcoin επενέβη ως από μηχανής θεός ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, και σταμάτησε την πτώση.

Πώς; Στην αρχή έμοιαζε με με ένα χαριτωμένο post.

«Οι κατσίκες μου: Max και Bitcoin», έγραψε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο Facebook, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τις δύο κατσίκες που έχει για κατοικίδια.

My goats: Max and Bitcoin.

Δημοσιεύτηκε από Mark Zuckerberg στις Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Αμέσως, στις αγορές κρυπτονομισμάτων σήμανε συναγερμός. Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της γης να επιλέγει να ονομάσει την κατσίκα του bitcoin.

Πολλοί χρήστες των social media θεώρησαν ότι το post επιβεβαιώνει έμμεσα τις φήμες που θέλουν το Facebook να αγοράζει bitcoin.

Η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί αυτό το μήνα και κάποιοι πιστεύουν ότι ο Ζάκερμπεργκ θα μπορούσε να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις τότε. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εκτινάξει ακόμα υψηλότερα τις τιμές του bitcoin, καθώς αρκετά πρόσφατα, η ανακοίνωση του Ίλον Μασκ ότι η Tesla θα αγοράσει το κρυπτονόμισμα, προκάλεσε ράλι στην αγορά.

Άλλοι, έχουν προχωρήσει ακόμα πιο μακριά. Πιστεύουν ότι τα ονόματα που διάλεξε ο Ζάκερμπεργκ για τις κατσίκες του τον κατατάσσουν ανάμεσα στους λεγόμενους μαξιμαλιστές του bitcoin, δηλαδή εκείνους που πιστεύουν ότι στο μέλλον, κανένα άλλο κρυπτονόμισμα δεν θα χρειάζεται και δεν θα χρησιμοποιείται, πέραν του bitcoin.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 26 Μαΐου που είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των μετόχων, θα λυθούν οι απορίες.

Πηγή: OT.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο