Ο Σωτήρης Κοντιζάς, δεν είναι μόνο σεφ και δεν έχει ασχοληθεί μόνο με την κουζίνα των εστιατορίων!

Από το 2017 είναι κριτής στον μαγειρικό διαγωνισμό MasterChef Greece, μέσα από τον οποίο έγινε ευρέως γνωστός.

Ο γοητευτικός κριτής του Masterchef, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, αφού το κοινό που τον παρακολουθεί, τα τελευταία χρόνια τον έχει αγαπήσει τόσο για την παρουσία του στο παιχνίδι, όσο και για την πορεία της καριέρας του.

Ο αγαπημένος και γοητευτικός κριτής, έχει κατακτήσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, είναι έξυπνος, ατακαδόρος, ενώ ξεχωρίζει και με το χιούμορ του.

Όταν οι άλλοι κριτές του MasterChef θέλουν να τον πειράξουν, τον φωνάζουν «Κινέζο». Στο σχολείο ήταν ο μοναδικός Ελληνοϊάπωνας και το μόνο παιδί με σκιστά μάτια. Έχει δεχθεί bullying και ρατσισμό στο παρελθόν. “Μέχρι το λύκειο ήμουν ο “Φρουτζίτσου”! Στην αρχή με στεναχωρούσε αυτό, μετά ήταν ένα παρατσούκλι από αυτά που έχουν όλοι, ένα nickname”, έχει δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις του.

Οι σπουδές πριν την καριέρα στις κουζίνες

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, πήρε πτυχίο από το Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών κι ενώ δούλεψε για ένα διάστημα πάνω στο αντικείμενο των σπουδών του, τελικά τον κέρδισε η αγάπη του για τη μαγειρική.

Εργάστηκε ως μεταφραστής ιαπωνικής γλώσσας στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

Μάλιστα, ο ίδιος, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τον τραπεζικό κλάδο, όμως η μαγειρική ήταν τελικά εκείνη που τον κέρδισε!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο