Ο Φώτης Μεταξόπουλος μετά από μακρά απουσία από την τηλεόραση φέτος επέστρεψε δυναμικά για να διευθύνει τη μουσική ακαδημία του House of Fame.

Ο χορογράφος παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν στην οποία αναφέρθηκε στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα αλλά και στην εποχή που είχε «καβαλήσει» το καλάμι.

«Παραμυθιάστηκες» ποτέ;

Όταν ήμουν μικρός το έκανα, «παραμυθιάστηκα», νόμιζα πως κάτι έκανα, ότι ήμουν κάποιος, ότι είχα φτάσει, κι ότι είχα κάνει κάτι σημαντικό, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, τόσο καταλάβαινα ότι δεν είχα κάνει τίποτα.

«Καβάλησες καλάμι», όπως συνηθίζουμε να λέμε;

Κανονικά, νομίζω ότι όλοι κάποια στιγμή θα το καβαλήσουμε. Ξεκινάς να μη φέρεσαι φυσιολογικά, αλλά όταν το είδα, η ίδια η ζωή μου το αναίρεσε…

«Καβάλησες καλάμι» και σε γείωσε η ίδια η ζωή;

Με γείωσε από το επόμενο δευτερόλεπτο. Όταν ήμουν στο Ευρωπαϊκό Μπαλέτο, μου έδωσαν να χορέψω πρώτο ρόλο, μεγάλη υπόθεση, ένιωσα Θεός, μ’ έβαλαν σε δικό μου καμαρίνι, κι η επιλογή έγινε ανάμεσα σε 52 χορευτές. Αφού χόρεψα και τελείωσε η παράσταση, δεν έχω καταλάβει τίποτα, είμαι σε άλλη φάση, πετάω στον ουρανό, όμως στο τέλος άκουσα 5 παλαμάκια. Αυτό συνέβη γιατί ήταν άδειο τελείως το θέατρο, είχε 15 άτομα μόνο, δεν υπήρχε κόσμος. Εκεί συνειδητοποίησα πόσο μικρά και γελοία είναι όλα. Νόμιζα ότι θα με χειροκροτούσαν 1 .500 άτομα και με χειροκρότησαν 10 άτομα, από τους οποίους οι 8 ήταν από ένα γηροκομείο. Το γείωμα ήταν τέτοιο που δεν είχα άλλη ευκαιρία, ήταν η μοναδική που νόμιζα ότι κάτι έκανα, κι από εκείνη την ημέρα πάτησα κανονικά στη γη. Όλα είναι ένα τίποτα, δυστυχώς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο