Την Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε, στο πλατό της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής» ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο της «μεγάλης φούσκας», όπως η ίδια χαρακτήρισε, κατά την οποία θεωρούσε πως πως μπορεί να βρει την ευτυχία σε πράγματα που ποτέ δεν υπήρχε.

«Δεν είναι άπιαστο όνειρο η ευτυχία» ξεκίνησε να λέει η δημοσιογράφος απαντώντας στη συνέχεια ότι οι υγιείς σχέσεις είναι για εκείνη από τα πρώτα πράγματα στη λίστα που συμβάλλουν σε μία ευτυχισμένη ζωή ενώ αναφέρθηκε και στη στροφή που έκανε δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στα απλά πράγματα που την έκαναν χαρούμενη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε πως «είμαι από τις γκρινιάρες! Δηλαδή θα σηκωθώ ένα πρωί στραβωμένη και δεν θα βλέπω αυτά που έχω αλλά αυτό που ίσως μου λείπει εκείνη την στιγμή. Αυτό θέλω να το δουλέψω.

Είχα μπει και γω στην παγίδα να ψάχνω να βρω την ευτυχία σε πράγματα που ξέρω πια ότι δεν την κρύβουν. Και το ξέρω πολύ καλά. Το έμαθα με τα χρόνια, με βοήθησε πάρα πολύ το κομμάτι της δημοσιότητας σε αυτό».

«Η ηλικία μου 19 – 24 ήταν στην περίοδο της μεγάλης φούσκας που στην Ελλάδα τα ζούσαμε όλα με πολλή ένταση, πάθος και ποσότητα που ήθελες, για να νιώθεις καλά, να είσαι μέσα στη μάζα. Δηλαδή για να είσαι ευτυχισμένος θα πρέπει να είσαι ωραία ντυμένος, να πας το καλοκαίρι στη Μύκονο και να είσαι πολύ δημοφιλής» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Η πρώτη μου επαφή με την δημοσιότητα ήταν ένα τέτοιο τεράστιο μπαμ που έγινε στη ζωή μου που έκανε λίγο πιο εσωστρεφή. Με έκανε να κάνω πίσω. Έκανα πολύ πίσω. Σχεδόν αποσύρθηκα και εκεί σιγά σιγά άρχισα να ανακαλύπτω την ουσία της ζωής και των πραγμάτων».

«Πρώτα απ΄όλα έχουν σημασία οι υγιείς σχέσεις ξεκινώντας από τον εαυτό μας και αυτό ανοίγει σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο».

Αυτή η στροφή έγινε σταδιακά και μέσω συγκεκριμένων επιλογών στη ζωή της.

«Ξεκίνησε σιγά όλο αυτό. Αποσύρθηκα επέλεξα να έχω έναν στενό κύκλο ανθρώπων που μου επέτρεπαν να είμαι ο εαυτός μου, διάβαζα βιβλία που μίλαγαν για την απλότητα των πραγμάτων. Και μέσα από τα σπορ. την επαφή με την φύση ένιωσα πόσο συνδέεται ο άνθρωπος μαζί της», είπε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο