Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η συγγραφέας του «Normal People» Σάλι Ρούνεϊ βγάζει νέο βιβλίο τον Σεπτέμβριο

Η συγγραφέας του «Normal People» Σάλι Ρούνεϊ βγάζει νέο βιβλίο τον Σεπτέμβριο

Η «απόλυτη συγγραφέας των millennials» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο, καινούργιο της μυθιστόρημα «Beautiful World, Where Are You».

Το τρίτο μυθιστόρημα της Σάλι Ρούνεϊ, και το πρώτο της μετά το διεθνώς επιτυχημένο «Normal People», θα κυκλοφορήσει φέτος στις 7 Σεπτεμβρίου.

Το επερχόμενο «Beautiful World, Where Are You» ακολουθεί την Alice και την Eileen, δύο φίλες κοντά στα 20 οι οποίες ακολουθούν εντελώς διαφορετικές πορείες.

Η Alice που είναι μυθιστοριογράφος γνωρίζει τον Felix, ο οποίος εργάζεται σε μια αποθήκη διανομών, και του ζητά να την ακολουθήσει Ρώμη. Η Eileen, που περνά ένα δύσκολο χωρισμό στο Δουβλίνο, αρχίζει να φλερτάρει με τον Simon, έναν παιδικό της φίλο.

Παρόμοια με τα προηγούμενα μυθιστορήματα της Ρούνεϊ, όπως το «Συζητήσεις με φίλους» και το «Normal People», η σχέση των κεντρικών χαρακτήρων ξετυλίγεται εδώ μέσω των email που ανταλλάσσουν.

«Ανταλλάσσουν μηνύματα για την τέχνη, τη φιλία, τον κόσμο γύρω τους και τις περίπλοκες ερωτικές σχέσεις που γεμίζουν τις ζωές τους», γράφει η ανακοίνωση του εκδοτικοί οίκου Faber Books απ’ όπου θα κυκλοφορήσει το βιβλίο. «Λένε ότι θέλουν να δουν σύντομα η μια την άλλη. Αλλά τι θα συμβεί όταν το κάνουν;».

Ο ιδιοκτήτης του Faber αναφέρει πως πρόκειται για «ένα βιβλίο για τη φιλία και το σεξ, την τέχνη, την πίστη, τη δύναμη και την αγάπη. Απορροφά για άλλη μια φορά τον αναγνώστη με τις εσωτερικές ζωές χαρακτήρων με λαμπρά μυαλά και ερωτικές απογοητεύσεις, σηματοδοτώντας το επόμενο δημιουργικό βήμα για μια εξαιρετική συγγραφέα. Το βιβλίο είναι γεμάτο ευφυία, ενσυναίσθηση και, ναι, ομορφιά.»

Το «Beautiful World, Where Are You» είναι ίσως το πιο πολυαναμενόμενο βιβλίο του φθινοπώρου.

Η Ρούνεϊ έχει εξελιχθεί σε λογοτεχνικό φαινόμενο από τότε που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της «Συζητήσεις με φίλους» το 2017. Το «Normal People» του 2018 έγινε μπεστ σέλερ, προτάθηκε για το βραβείο Man Booker και κέρδισε το βραβείο Costa για το μυθιστόρημα της χρονιάς. Το 2020 προβλήθηκε η τηλεοπτική του μεταφορά από το BBC Three και το Hulu.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024