Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας «The Witches» αποκάλυψε πώς είναι η ζωή της την περίοδο της καραντίνας, τώρα που η ίδια και ο σύζυγος Άνταμ Σούλμαν είναι γονείς δύο παιδιών, αφού υποδέχτηκαν τον γιο τους Τζακ στα τέλη του 2019.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Stellar της Daily Telegraph, ζητήθηκε από την Αν Χάθαγουεϊ να περιγράψει τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετώπισε ως μητέρα.

Δημοσιεύτηκε από Stellar στις Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

She’s attracted criticism from a legion of ‘Hathahaters’, but the Oscar-winner exclusively reveals how she really feels about the public’s opinion of her.

Δημοσιεύτηκε από Stellar στις Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

«Κατά τη διάρκεια του lockdown; Μπορώ να βρίσω;

Το *** πλυντήριο!

Όμως, ξέρετε, είμαι πάντα διστακτική να τοποθετώ τα πράγματα στη σφαίρα των προκλήσεων, γιατί νομίζω ότι δίνει έναν τόνο. Ως μαμά, έχω βρει πολλές ευκαιρίες» υπογράμμισε η διάσημη ηθοποιός.

«Υπάρχει προφανώς μια διαδικασία εκμάθησης – πρέπει απλώς να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου γιατί αισθάνεσαι ότι κάνεις τα πάντα λάθος, ειδικά τις πρώτες μέρες.

Αλλά είναι κάτι περισσότερο από μια πρόκληση» πρόσθεσε σύμφωνα με το ΑΠΕ η Χάθαγουεϊ.

Όταν ρωτήθηκε για το πιο σημαντικό μάθημα που διδάχθηκε τους τελευταίους επτά μήνες, εν μέσω την πανδημίας του νέου κοροναϊού η  Αν Χάθαγουεϊ απάντησε: «Ο τρόπος που ζούμε και αγαπάμε είναι αυτό για το οποίο θα μας θυμούνται».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο