Ένας προπονητής μπορεί να βρεθεί σε κακή μέρα όπως συμβαίνει να βρεθούν και οι παίκτες του.
Στην προκειμένη περίπτωση βρέθηκε ο Μάσιμο Καρέρα, που τα έκανε μούσκεμα σε ένα παιχνίδι για το οποίο όλοι νόμιζαν πως θα ήταν τυπική διαδικασία για την Ένωση.
Και δεν ήταν, γιατί ο προπονητής της ανακάτεψε τόσο πολύ την τράπουλα, που στο τέλος παρουσίασε μια ομάδα αγνώριστη.
Ποιος ο λόγος να παίξεις με τη Ζόρια έχοντας στη σύνθεση τρεις στόπερ, τρεις αμυντικούς χαφ και κανέναν σέντερ φορ;
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.