Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η διάσημη αλυσίδα Pizza Hut αναγκάζεται να κλείσει τα 16 της καταστήματα στην Ελλάδα.

Όπως ανέφεραν πηγές της εταιρείας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «το φαινόμενο δεν εντοπίζεται μόνο στην Ελλάδα, πριν λίγες μέρες πτώχευσε η NPC International, μία από τις μεγαλύτερες δικαιοδόχους (franchisees) της Pizza Hut στην ΗΠΑ».

Το ελληνικό Twitter αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τη Pizza Hut.

Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την ανησυχία τους για την τύχη των περίπου 180 εργαζομένων της Pizza Hut στην Ελλάδα, οι οποίοι μένουν στον δρόμο.

Ακόμα περισσότεροι, βέβαια, ήταν αυτοί που τόνισαν ότι η μία μετά την άλλη, πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν βάλει «λουκέτο» λόγω της οικονομικής κρίσης που επέφερε ο κοροναϊός, την ώρα που ο «κουμπαράς» των Ελλήνων διαρκώς συρρικνώνεται. Η απαισιοδοξία για το μέλλον της χώρας είναι εμφανής σε πολλά tweets.

Αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι η Pizza Hut έκλεισε λόγω των ακριβών της προϊόντων και έτσι δεν μπόρεσε να συναγωνιστεί τον εγχώριο ανταγωνισμό.

To κλείσιμο των καταστημάτων της Pizza Hut έγινε και αντικείμενο πολιτικού σχολιασμού, καθώς επί του θέματος τοποθετήθηκαν η Ρένα Δούρου και ο Γιάννης Λοβέρδος.

Τέλος, κάποιοι είπαν να αλαφρύνουν το κλίμα και σχολίασαν χιουμοριστικά το κλείσιμο της Pizza Hut.

Γράψτε το σχόλιό σας