Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το viral ντεμπούτο του Μάθιου Πέρι στο Instagram

Αυτό είναι το viral ντεμπούτο του Μάθιου Πέρι στο Instagram

Λίγο μετά την εντυπωσιακή είσοδο της Τζένιφερ Άνιστον στον κόσμο των social media, ένα ακόμα «Φιλαράκι» έκανε το δικό του λογαριασμό στο Instagram και φυσικά έγινε το απόλυτο viral

Λίγο μόλις καιρό μετά την εντυπωσιακή είσοδο της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram, ένα ακόμα «Φιλαράκι» αποφάσισε να γίνει μέλος του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, ενθουσιάζοντας τους φανατικούς θαυμαστές της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς, στην οποία οι δύο σταρ συμπρωταγωνιστούσαν.

Ο λόγος λοιπόν για τον τηλεοπτικό «Τσάντλερ Μπινγκ», τον ηθοποιό Μάθιου Πέρι, ο οποίος αποφάσισε πρόσφατα να δημιουργήσει κι εκείνος τον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει καν ακόμα την πρώτη του δημοσίευση, η καλή του φίλη και τηλεοπτική «Φοίβη», Λίζα Κούντροου, δημοσίευσε μια φωτογραφία των δυο τους από τα παλιά και την εποχή που προβαλλόταν ακόμα η σειρά.

«Επιτέλους!!! Ναι!! Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Καλώς ήρθες στο Instagram Μάθιου Πέρι #friendsforlife» έγραψε η Λίζα Κούντροου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Φυσικά και τα υπόλοιπα «Φιλαράκια» δεν έμειναν ασυγκίνητα από το ντεμπούτο του Μάθιου Πέρι στο Instagram.

Κάτω από τη φωτογραφία της Κούντροου σχολίασαν η Τζένιφερ Άνιστον -που έγραψε «Ναι Matty! Αρκετά δεν καθυστέρησες;»– και η Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία έγραψε απλώς «Ναι Matty!!», προσθέτοντας και μια καρδούλα.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία με την οποία η  Λίζα Κούντροου καλωσόρισε τον Μάθιου Πέρι στον κόσμο του Instagram:

Το μυστηριώδες tweet και τα μεγάλα νέα

Τα νέα για τον λογαριασμό του Μάθιου Πέρι έρχονται λίγο μετά το viral tweet του ηθοποιού, ήταν αρκετά για να προκαλέσει παροξυσμό στους απανταχού θαυμαστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια».

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός Τσάντλερ Μπινγκ της σειράς έγραψε στο Twitter «Έρχονται μεγάλα νέα!», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι εννοεί.

Από εκείνη τη στιγμή οι θαυμαστές της σειράς άρχισαν να αναρωτιούνται αν έρχεται επανένωση για την παρέα που καθήλωνε τους τηλεθεατές με τις περιπέτειες της και τους έρωτες της.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024