Αυτά τα δύο ζώδια ταιριάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, και το αποτέλεσμα είναι στα ερωτικά υπάρχει πολύ πάθος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε διαφέρουν μεταξύ τους σε πολλά πράγματα.

Παρθένος

Εσύ είσαι ο δροσερός Παρθένος και αυτό σημαίνει ότι με τον Κριό τουλάχιστον στην αρχή θα είσαι σε αντίφαση. Το κριτικό μάτι σου θα υπολογίζει το ζεστό και φλογερό Κριό και η ορμητικότητά του είναι πιθανό να υπερθερμάνει τον γήινο και πρακτικό χαρακτήρα σου.

Ο Κριός είναι γρήγορος, εξαγριωμένος και παρορμητικός. Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιoλογικά. Είσαι  κι εσύ γρήγορος και δυναμικός, αλλά σε πνευματικό επίπεδο. Η πολλή ενέργεια σας χαρακτηρίζει και τους δύο αλλά σε διαφορετικά επίπεδα. Ο Κριός αγαπάει την περιπέτεια και είναι αυθόρμητος ενώ εσύ σκέφτεσαι ένα πράγμα δέκα φορές μέχρι να το κάνεις.

Σαν αληθινό στοιχείο της Γης, είσαι πάντα ισορροπημένος, μετρημένος αλλά ο Κριός χρειάζεται κάποιον να τον παινεύει, να τον θαυμάζει για αυτά που είναι και όχι να τον κριτικάρει για την πιο μικρή λεπτομέρεια που για αυτόν δεν έχει καμία σημασία. Ένα πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί είναι για το που θα βγείτε γιατί ο Κριός λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής ενώ εσύ αγαπάς την φύση.

Παρόλα αυτά, έχετε πράγματα να προσφέρετε ο ένας τον άλλον, αν είστε αρκετά ανοικτοί και αρκετά έξυπνοι για να ξεπεράσετε αυτές τις διαφορές. Θα είναι μια πολύ ωραία σχέση αν προσπαθήσετε να επικοινωνείτε πιο πολύ.

Κριός

Ο Κριός είναι άμεσος και απλός. Εσύ είσαι πιο περίπλοκος και δυσνόητος. Μπορείς να «παραμπερδέψεις» τα πράγματα και η απλότητα του Κριού μπορεί να σε ενοχλήσει. Ο Κριός θα σε κοιτάζει και θα λέει «Γιατί πρέπει να κάνεις τα πράγματα τόσο δύσκολα;» Και εσύ θα λες «Γιατί είσαι τόσο επιφανειακός;» Διαφορετικές απόψεις και διαφορετικές αρχές ζωής.

Και οι δύο σας είστε εργατικοί όταν πρόκειται για δουλειά, αλλά οι μέθοδοί σας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Ένας Κριός αγαπά να γίνονται τα πράγματα – γρήγορα και παρορμητικά, χωρίς πολλή προσοχή. Εσύ όμως δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Εσύ θέλεις πρώτα να εξετάσεις όλες τις λεπτομέρειες μιας εργασίας, μετά να σχεδιάσεις και στο τέλος η εκτέλεση να γίνει με ακρίβεια.

Ο Κριός είναι πολύ παθιασμένος και σεξουαλικά θα ταιριάξετε αλλά όχι από την πρώτη φορά! Μην σε εκπλήσσει που φλερτάρει που και που, το κάνει για να νιώθει ότι τον εκτιμάνε. Το ξέρω δεν ταιριάζει με τα πιστεύω σου αλλά να ξέρεις είναι πολύ πιστός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο