Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτοχρονιά 2020: Η Νέα Ζηλανδία υποδέχτηκε τη νέα δεκαετία

Πρωτοχρονιά 2020: Η Νέα Ζηλανδία υποδέχτηκε τη νέα δεκαετία

Η Νέα Ζηλανδία είναι κάθε χρόνο η πρώτη χώρα που υποδέχεται το νέο έτος παγκοσμίως. Έτσι και φέτος, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Όκλαντ για να υποδεχτούν τη νέα χρόνια και έκαναν τη νύχτα... μέρα

Με πυροτεχνήματα και φαντασμαγορικές εκδηλώσεις υποδέχθηκαν τον νέο χρόνο στη Νέα Ζηλανδία, το μεσημέρι της Τρίτης (ώρα Ελλάδας).

Η Νέα Ζηλανδία είναι κάθε χρόνο η πρώτη χώρα που υποδέχεται το νέο έτος παγκοσμίως. Έτσι και φέτος, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Όκλαντ για να υποδεχτούν τη νέα χρόνια και έκαναν τη νύχτα… μέρα!

Βέβαια οι γεωγραφικές περιοχές που υποδέχονται πρώτοι τη νέα δεκαετία και το 2020 είναι οι ομάδες νησιών του Ειρηνικού Σαμόα και Κιριμπάτι. Λόγω της γεωγραφικής τους θέσης, η οποία τους τοποθετεί ακριβώς στα δυτικά μιας ακανόνιστης γραμμής διεθνών συνόρων, αυτοί οι δύο πολυνησιακοί προορισμοί που βρίσκονται στο μέσο μεταξύ Χαβάης και Νέας Ζηλανδίας είναι οι πρώτοι που χαιρετίζουν το νέο έτος.

Για τον υπόλοιπο κόσμο οι ημερoμηνίες καθορίζονται από τη διεθνή γραμμή ημερομηνίας, η οποία αποτελεί ένα τεχνητό όριο που δημιουργήθηκε το 1984 για να χωρίσει τις διαδοχικές ημερομηνίες του ημερολογίου σύμφωνα με την Εθνική Ωκεανική και Ατμοσφαιρική Διοίκηση.

Only in

Μάχη για την Commerzbank!

Η Deutsche Bank σχεδιάζει να μπει στο παιχνίδι για να σταματήσει την UniCredit, αγοράζοντας το σύνολο ή μέρος του 12% της κυβέρνησης στην Commerzbank

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024