Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναγερμός στη Μόσχα: Πυροβολισμοί κοντά σε υπηρεσία ασφαλείας - Αναφορές για τρεις νεκρούς

Συναγερμός στη Μόσχα: Πυροβολισμοί κοντά σε υπηρεσία ασφαλείας – Αναφορές για τρεις νεκρούς

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Μόσχας μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς - Τουλάχιστον δύο αστυνομικοί φέρεται να έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ενώ την ίδια ώρα άλλα ρωσικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς - Εικόνες πανικού

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Μόσχας μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς. Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά στην έδρα της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας FSB.

Τουλάχιστον δύο αστυνομικοί φέρεται να έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ενώ την ίδια ώρα άλλα ρωσικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς.

«Άγνωστος ένοπλος άνοιξε πυρ. Υπάρχουν τραυματίες ως αποτέλεσμα του περιστατικού. Ένας ύποπτος εξουδετερώθηκε και ερευνάται η ταυτότητά του» αναφέρει η ανακοίνωση της FSB.

Σκηνές πανικού – Ενας έως τρεις οι δράστες

Τα πλάνα από τη σκηνή, τα οποία κυκλοφορούν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, δείχνουν αστυνομικούς να ανοίγουν πυρ σε μια προσπάθεια να σταματήσουν το δράστη, ενώ έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Το κτήριο της FSB βρίσκεται στην καρδιά της Μόσχας, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το Κρεμλίνο. Η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής για ντόπιους και τουρίστες για τα εστιατόρια και τα μαγαζιά, καθώς και για τα αξιοθέατα των γιορτών.

Προς το παρόν παραμένει ασαφές τι ακριβώς έχει συμβεί, ωστόσο ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ένας έως τρεις ένοπλοι επιτέθηκαν στο κτίριο της FSB.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε για το περιστατικό έξω από το κτίριο της FSB.

Στα πρώτα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας διακρίνονται πολίτες σε κεντρικούς δρόμους να τρέχουν πανικόβλητοι προς κάθε κατεύθυνση αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, ενώ αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει την περιοχή.

Οι Αρχές προτρέπουν τους πολίτες να εγκαταλείψουν την περιοχή, ενώ οι δημόσιες συγκοινωνίες έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους προσωρινά.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024