Για τη μητρότητα, την εμπειρία από το ψυχιατρείο που είχε βρεθεί για τις ανάγκες ρόλου, καθώς και για την συννυφάδα της, Ιωάννα Παππά, μίλησε η Λένα Παπαληγούρα.

«Όταν κάναμε την Κατερίνα, ήταν μια παράσταση που μιλούσε για τη σχιζοφρένεια και ήταν μια αληθινή ιστορία. Η Κατερίνα ήταν η μητέρα του Αύγουστου Κορτώ που έγραψε το έργο. Χρειάστηκε να μπω στο ψυχιατρείο για να μελετήσω το ρόλο μου. Ήταν μια φοβερή εμπειρία αυτή που ζήσαμε. Χρειάστηκε να μιλήσουμε με ψυχιάτρους, να πάμε σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα να δούμε πως είναι. Όλα ήταν πράγματα που συλλέξαμε για την έρευνα ώστε να κάνουμε την παράσταση» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κι εκείνη με την πολιτική καθώς προέρχεται από μία πολιτική οικογένεια, εξήγησε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, πως «δεν αποκλείω να ασχοληθώ στο μέλλον με την πολιτική. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν ξέρω. Σε αυτή τη φάση θα απαντούσα πως μου φαίνεται τελείως απίθανο».

Όσο για την Ιωάννα Παππά, αποκάλυψε πως είναι συννυφάδες καθώς έχουν παντρευτεί δύο αδέλφια. «Μας φαίνεται αστείο αλλά και ωραίο ταυτόχρονα. Δεν το περιμέναμε, καμία από τις δύο, αλλά μάλλον ήταν για να γίνει» είπε χαριτολογώντας.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας