Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
25 χρόνια «Φιλαράκια» με... γιορτή σε Google και Ralph Lauren

25 χρόνια «Φιλαράκια» με… γιορτή σε Google και Ralph Lauren

Τόσο το Google search όσο και ο οίκος Ralph Lauren γιορτάζουν την 25η επέτειο της πιο δημοφιλούς σειράς των τελευταίων δεκαετιών «Φιλαράκια»!

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται 25 χρόνια από την πρεμιέρα του πρώτου πιλοτικού επεισοδίου των «Friends» ή «Φιλαράκια» στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, στο οποίο οι έξι αγαπημένοι φίλοι μας συστήθηκαν και έκτοτε έγιναν η καλύτερη μας παρέα!

Είναι το επεισόδιο όπου η «νύφη το έσκασε» Ρέιτσελ μπαίνει σαν σίφουνας στο κλασικό καφέ της παρέας «Central Perk» και έκτοτε ανατρέπει τις ζωές όλων των ηρώων για πάντα.

Οι «εορτασμοί» όπως είναι φυσικό έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα από το Google Search! Συγκεκριμένα όταν κάνεις αναζήτηση κάποιον από τους πέντε φίλους της σειράς, όπως για παράδειγμα «Ross Friends» χαρακτηριστικά εικονίδια στην σελίδα τους, όπως ο καναπές, οδηγούν σε «easter eggs» της σειράς, πατώντας δηλαδή τον καναπέ ακούγεται το χαρακτηριστικό «Pivot!» (από το επεισόδιο της μετακόμισης, με τον καναπέ στην σκάλα).

Στην Ρέιτσελ σήμα κατατεθέν είναι τα μαλλιά της, στην Μόνικα η κιθάρα της, στον Τσάντλερ το παπάκι και στον Τζόι, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο, από την πίτσα!

Ο Ralph Lauren δημιούργησε συλλογή εμπνευσμένη από τη Ρέιτσελ

Για τον εορτασμό της 25ης επετείου των «Friends» o Ralph Lauren συνεργάστηκε με την Warner Bros και δημιούργησε τη συλλογή «Wear to Work» με βάση τις στυλιστικές επιλογές της Ρέιτσελ Γκριν, του χαρακτήρα που υποδύθηκε η Τζένιφερ Άνιστον.

Κατά τη διάρκεια της σειράς 10 κύκλων, η Ρέιτσελ εργάζεται για το brand Ralph Lauren για πέντε χρόνια και ο Αμερικανός σχεδιαστής έκανε ακόμη και εμφάνιση cameo για να υποστηρίξει την ιστορία.

Τα πραγματικά Polo και Ralph Lauren κομμάτια είναι εμπνευσμένα από το στυλ της πρωταγωνίστριας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, όταν πήγαινε στο γραφείο, κοστούμια, μίνι φούστες, μπλούζες ζιβάγκο, πουκάμισα leopard print και κολεγιακού τύπου αξεσουάρ.

Η συλλογή θα παρουσιαστεί στο Bloomingdale’s, στη Νέα Υόρκη – όπου η Ρέιτσελ απέκτησε την πρώτη της εμπειρία από τις πωλήσεις λιανικής -στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα βρίσκεται και αντίγραφο του καφέ Central Perk, όπου οι πρωταγωνιστές Τσάντλερ, Ρος, Ρέιτσελ, Μόνικα, Φίμπι και Τζόι περνούσαν περισσότερο χρόνο απ’ ότι στα διαμερίσματά τους.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν μία στάση, σύμφωνα με το ΑΠΕ, για ένα δωρεάν φλιτζάνι καφέ, ενώ κάθονται στον πορτοκαλί καναπέ της φανταστικής καφετέριας, προτού η εγκατάσταση ξεκινήσει το «ταξίδι» της σε καταστήματα Bloomingdale’s σε διαφορετικό μέρος κάθε δύο εβδομάδες.

Σε άλλες χώρες η συλλογή Ρέιτσελ θα διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα και online.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024